Het uitzoeken en bestellen ging goed en ook snel geleverd. Wel jammer dat de maten van de flexibele afvoerslang afweken van de informatie bij het product. Het retourneren ging prima en ook snel geld terug ontvangen.

Keurig op afgesproken tijd geleverd

Nette levering

Armaflex besteld en kon zelfs per meter! Nette prijs, uitstekend verpakt en niet vastgeplakt met tape en zo, dus tot de laatste millimeter te gebruiken. Helemaal primA!

Fijne webshop, duidelijke omschrijvingen, snelle levering!

Behalve 1 artikel wat helaas niet meer op voorraad was ben ik erg tevreden over ventilatieshop.com Alles is duidelijk, het is makkelijk om de juiste artikelen te vinden. En ik heb het getest! Mijn bestelling om 23:59 geplaatst en de volgende dag werd alles geleverd in de avond!! Top service!

Gewoon goed en heel snel. Klasse

gewoon goed

zoals je van een specialist mag verwachten volgens afspraak geleverd goede prijs / kwaliteit verhouding en waar vindt je als "klusser " alles onder een dak ?

Super snelle verzending en blij mee het product.

Ik ben tevreden

goede en snelle levering

Geen problemen gehad, snel geleverd. goede kwaliteit, en volgende dag binnen.

goed geholpen in de shop met ook kundig advies

goed geholpen in de shop met ook kundig advies

goede service

fijne overzichtelijke site en goede prijzen snelle levertijden

Zeer goede service.

Goed advies. Snelle levering, ondanks mijn eigen fout. Verkeerde leverdatum opgegeven.

goede ervaring

Je wordt professioneel geholpen.

veel gedoe, voorraadstatus regelmatig niet op orde.....

dit kan echt beter. Ook logistiek verzendproces meerdere keren niet op orde, sommige medewerkers bij klantenservice soms echt wel te eigenwijs, luistert dan slecht naar objectieve feiten en zaken. Prijs/Kwaliteit verhouding van de shop redelijk in orde. Kiezen tussen aanbevelen Ja en Nee pakt voor jullie niet goed uit, want ik wil best aanbevelen maar dan wel met bovenstaande nuancering.

Mag het ook in één woord: prima

De ventilatieklep met motor steil was iets ander dan op de website foto. Maar als DoeHetZelf-er kon ik me prima mee redden.

juiste spullen keurig op tijd afgeleverd

na een eerdere bestelling enkele dagen eerder, die te laat werd afgeleverd door post NL kwam deze als een "warme deken" keurig op tijd binnen

Super aftersales

Snelle afhandeling en verzending, daar naast een echt goede aftersales behandeling

Overzichtelijke website. Prima bestelling van een orcon ventilatiebox. Binnen 2 dagen geleverd. Wat jammer is het feit dat er op de website 7,5 jaar garantie staat opgegeven. Echter is dit enkel geldig als dit door een erkend installeur wordt geplaatst. Dus bij het zelf plaatsen van de ventilatiebox, kan er geen aanspraak worden gemaakt op de verlengde garantie. Dit is geverifieerd met Orcon en is ook tevens een van de voorwaarden.

Bestelling en levering snel en zonder problemen

Goede prijs voor gezochte item Antwoord op mijn vragen gekregen en geholpen bij keuze maken Snelle levering

Zeer prettige ervaring

Duidelijke site, prettige prijzen, snel verstuurd, prima verpakt en als kers op de taart een prettig telefonische kontakt.

Snelle levering, goed verpakt

Duidelijk, snel, ruim assortiment

Top Geregeld!!

website is goed snel besteld en snel geregeld!!

Ik had een klacht en die is mijns inziens niet voldoende opgelost

Ik had een klacht over transportschade en die is mijns inziens niet voldoende opgelost. Een minimale vergoeding maar omdat het zichtwerk is blijft het storend. Retourneren was geen optie door de tijdsdruk en de rest van het verbouw schema

Ventilatieshop heeft een uitgebreid assortiment. Prijsstelling is ok en de levering is snel. Prima

Geleverd op tijd en compleet

Geleverd zoals afgesproken.

21 Boylestraat C