Snelle levering ijzer sterke retour service

Had niet goed gekeken op de website 3x1 m Gekocht had 3 meter continu lengte nodig. Geretourneerd volgende dag gecrediteerd!

snel en goed geholpen

besteld en een paar dagen later in huis goed

Goed en degelijk genoeg voor mijn gebruik

Ik gebruik deze als uitvulling omdat aluminium kokers niet in de maat 110mm te krijgen zijn...

Gewoon prima

Duidelijke website, groot aanbod en een snelle correcte afhandeling.

Snelle en juiste levering

De website geeft een duidelijke beschrijving van het assortiment. De bestelling en bezorging verliep vlekkeloos.

Super duidelijke produkten overzicht en snelle levering.

Ik heb reeds meerdere bestellingen gedaan en ten alle tijden is de service top. Snelle levering en bij een retour snel en accuraat afgehandeld. Kortom top!

toppy

Goed geholpen Eerst telefonisch contact alles goed uitgelegd en besteld per website heel duidelijk en eenvoudig te bestellen en was binnen 2 dagen thuis bezorgd.

Prettig

Snelle levering en mooi produkt

Excellente service

Fijne en overzichtelijke website. Veel bestelgemak. Snel en compleet geleverd. Warm aan te bevelen.

Gewoon goed

Als er niets fout gaat, dan gaat alles gewoon goed en op tijd, wat valt er dan nog aan toe te voegen.

Goed product

Mooi en goed product en snelle levering!

Snel geleverd en werking boven verwachting

Ventilator is heel makkelijk in te stellen via de app. Nu blijkt pas dat de oude ventilator veel minder goed zijn werk deed.

Nette bediening en service

Redelijk snel geleverd en top product

Wij hebben ventilator Blauberg SILEO voor de badkamer besteld. Had het besteld 2 dagen later binnen. Mijn man kreeg de ventilator makkelijk aangesloten. Wat fijn je hoort deze bijna niet en zuigt prima af. Geen natte muren meer. Als ik sta te douchen denk ik staat ie wel aan omdat ik dan ventilator niet hoor. Vorige hoorde je echt goed. Wil je stille ventilator die goed werkt raad ik je die aan. Je krijgt van ventilatieshop mail met handleiding erg fijn.

Snelle levering en kwalitatief goede spullen.

Ventilatiekapje past perfect

Niet heel duidelijke omschrijving qua instelling

Wij willen hem hoofdzakelijk gebruiken voor ventilatie van de douche. Het kostte de nodige inspanning on de juiste instelling te vinden. Handleiding niet heel duidelijk.

Doen wat ze beloven

Had inbouwvoorschriften nog voor de ventilator

Snel en goed product

Had problemen met condens op mijn waterontharder, product voldeed prima zoals beschreven en probleem is opgelost.

prima klep

Snel geleverd.

Goede website en super snelle levering.

Gemakkelijk bestelproces en snel bezorgd

Ruime keuze aan producten en handige website. Afhandeling na plaatsen bestelling uitstekend.

Prima webwinkel

Duidelijke site, goeie uitleg dmv gestuurde montagehandleiding en op tijd geleverd. Zeer tevreden

uitgebreide keuze voor een goede prijs. Duidelijke communicatie.

Alles geregeld zoal beloofd.... :) :) :)

21 Boylestraat C

Ede 6718XM