Product mooi en goede levering

Zie boven

fijn

grote - punt voor de bezorger ik was niet thuis en pakket is gelaten voor de deur.

perfect

prima en stipte levering

Snel en goed

Goede website, eenvoudig te bestellen en snel geleverd

Mooi en goed overzichtelijke webshop

Alles in 1 keer en na 2 dagen geleverd

Alles soepel verlopen

De website werkt goed en alles is vlot verlopen .

Snel en goed !

Duidelijke webshop, snelle afhandeling en zeer snelle levering !

Vlotte perfecte levering

Gewoon zoals het hoort!

Juiste assortiment en snelle levering

Goed product, snelle levering en acceptabele prijzen

zeer goede bestel- en bezorgservice!

De bestelling en levering waren makkelijk en op tijd.

Snel en correct

Alles werd snel en goed geleverd.

Goed te plaatsen en goed te demonteren voor eventuele onderhoud, dit kan iedereen.

Zeer fijn bedrijf.

Makkelijk bestellen , duidelijke informatie , snel geleverd , en goede service . Kortom een zeer fijne winkel om te kopen .

Besteld product was een prima prijs/kwaliteit verhouding

Fijne webshop met hele snelle en goede bezorgservice. Het bezorgmoment werd middels de track and trace heel specifiek gemaakt tot op een tijdsbestek van een half uur. Zeker een aanrader!

Ventilatie niet ontvangen

Mijn bestelling is nooit aangekomen, echt vervelend

Mooi product, snel geleverd voor scherpe prijs

Ventilatiestrip besteld welke snel geleverd werd, goed verpakt. Strip ziet er strak uit, goede kwaliteit. Prijstechnisch ook helemaal prima.

Goede kwaliteit, redelijke prijzen en snelle levering

Een aantal keren diverse spullen aangekocht bij de Ventilatieshop en telkens een snelle levering. Ook werden de bestelde spullen compleet geleverd dus geen fouten bij aflevering. Ik ben zeer tevreden over de Ventilatieshop en kan iedereen adviseren bij deze webshop te kopen. Tevens is de website zeer overzichtelijk en erg duidelijk.

Prima informatie, snelle levering

Op de website staat alle relevante informatie om een goede keuze te kunnen maken. De prijzen zijn prima en we hadden het product snel en keurig verpakt in huis.

Prima ventilator.

De werking is prima eeinig verbruik. Slechts 1.5 of 2 watt. De oude was 35 watt.

Ik wilde een zelfde rooster, als een half jaar geleden. Alle mails hierover weg gegooid. Moeizaam op website terug kunnen vinden

percies wat ik hebben moest

wat ik bestelde en wanneer ik het graag wilde hebben klopte. Dus voor mij perfect geregelt.

Very Good

they have everything whet we are looking for. Fast Delivery. Projects can be planned without delivery issues

Eenvoudige bestelprocedure, duidelijke site en snelle levering.

Alles in orde. Tip: De zoekfunctie is niet erg meegaand. Je moet in de meeste gevallen de exacte benaming van het product invoeren om bij het gezochte product uit te komen.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM