Snel en conform bestelling

Uitstekende service en de tweede keer. Altijd uitstekend en goed informatie.

Doet wat het zegt

's ochtends besloten die lelijke gele ventilatie doppen in het plafond te vervangen, in de ochtend besteld en om 1900 werden ze geleverd. Top!

Snelle en goede service!

Verkeerde artikel besteld via klantenservice gecanceld. Nieuwe bestelling volgende dag in huis en ook direct geld terug van gecancelde bestelling.

Zeer correct en snel bezorgd

nette, snelle service en prettig bij retourneren

Ik heb per abuis buizen gekocht bij en afzuigkap die niet bleken te passen en ik kon ze ze zeer coulant retourneren. de juiste maat buizen werd snel en goed verpakt verzonden. Helemaal happy, dus! :-)

Goed en snel

Overzichtelijke website, goede prijzen en een snelle levering

Snelle keuze, snelle levering

Wist wat ik nodig had, heb op deze shop al eerder besteld. Goede producten, goed prijzen, snelle levering

Zeggen wat ze doen en Doen wat ze zeggen

Makkelijk bestellen en levering volgens opgave

Snel en alles klopte

De webshop is overzichtelijk en het bestellen gaat gemakkelijk. De producten werden snel geleverd en waren netjes verpakt.

duidelijke website, informatief en laagdrempelig/simpel om een bestelling te plaatsen.

De online omgeving is overzichtelijk, duidelijk en vooral eenvoudig qua opzet om een bestelling te plaatsen. Ik ben steeds op de hoogte gehouden van het proces, van aankoop tot het moment van levering. En dat tegen concurrerende prijzen! Bestelde materialen waren goed verpakt zodat beschadiging haast onmogelijk is. Ik kom zeker terug!

SUPER

Vanuit Portugal besteld, afgeleverd zoals afgesproken, op tijd en in perfecte staat. Communicatie was uitstekend!

Goede prijs en snelle levering

Een betaalbaar product wat snel geleverd word. Ik blij , klant blij.

Goed, product netjes aangekomen.

Goed, product netjes aangekomen Voldoet aan verwachting, prijs ook goed.

Goede kwaliteit

Wil je ontzorgd worden, hier moet je zijn!

Snel, correct, uitstekend verpakt, directe terugkoppeling van bestelling inclusief handleiding. In één woord top.

prima en snelle levering

goede service

heb een bestelling gedaan en die werd prima afgeleverd . zelfs nog instructies toegestuurd gekregen waar ik heel blij mee was nogmaals bedankt

Dankzij de ventilatieshop is het ventileren in mijn huis weer top!!

Snelle service en bezorging. Ruime sortering.

Goed geregeld

Na een kleine aanpassing van het product werkt het perfect, de veertjes hadden iets te veel weerstand.

Perfecte snelle levering

Fijn bedrijf, zou er weer bestellen

Makkelijk te monteren en geen kou meer uit de afzuigkap

Snel bezorgd

Duidelijke web site en snel bezorgd

Prima service en goede ventilator

Ik had 2 ventilators besteld en weer 1 teruggestuurd. Fijn, dat ik zo de juiste keuze kon maken.

Vlotte reactie. Gunstige prijs. Artikel is zoals omschreven.

Vriendelijke bediening en keurige winkel.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM