Perfect service

Perfect service en uitleg over het product

In een woord; prima!

Het werk uitstekend.

Duidelijke website en super snelle levering!

Snelle correcte levering

Dit is de tweede maal dat ik via de ventilatie shop koop, en ook nu weer snel en correct.

Vriendelijke klantenservice

Gebeld met de klantenservice over renson ventilatie systeem. Met de vraag of er koppel stuken nodig waren om de ventilatie schachten te koppelen aan de hoekstukken. Er werd aangegeven dat dit niet nodig was en alleen tussen de bochten/y stukken. Bij het monteren kwam ik er achter dat dit niet klopte en dat deze koppel stukken wel nodig waren als je de buis wilt koppelen aan een bocht. Probleem was gelukkig snel op te lossen door de koppelstukken als nog te bestellen.

Prima assortiment; prima waar voor je geld; prima levering!

Ik heb nu een aantal producten bij de Ventilatieshop besteld en dat is goed bevallen. Ten eerste hebben ze wat ik zocht en wat ik besteld werd keurig op tijd geleverd, Voor mij kan een webshop het niet beter doen dan dat!

Bestelling keurig op tijd binnen gekregen

prima service, snelle levering

Apparaat blies zichzelf direct op, ventilatieshop niet thuis

Na het aanschaffen van een afzuig systeem voor het toilet (dat overigens vlot verliep), kreeg ik na het omzetten van de zekering een knal en een vonk. Gemaild, met daarin de melding: “u heeft het verkeerd aangesloten”. Na mijn bezwaar blijft het stil. Weg 70 euro. Niet aanbevelingswaardig in elk geval

Eenvoudig makkelijk te bestellen

Mooie uitgebreide website waar voor ieder wat wils is met mooie betaalbare ventilatoren

Ongeloofelijk snel

In de ochtend besteld, dezelfde dag nog geleverd. Dat is een logistiek hoogstandje.

Ok

Netjes op tijd bezorgd

top

netjes en goed verpakt verstuurd

Goed advies, snelle levering

Op aanraden van een medewerker een juiste keuze kunnen maken

Goede service, snelle levering!

Makkelijke website, snelle levering, goede service met iets retourneren.

Service was weer top product geleverd zoals beschreven

Een goede servicedesk als je vragen hebt, niet gelijk te beantwoorden dan wordt het uitgezocht. Leveringen altijd op tijd.

Snelle service, product zoals verwacht.

Snel geleverd. Prima rol isolatie materiaal. Alleen enorme doos verpakking, voor iets dat als kleinere rol in folie geleverd kan worden.

wij bestellen een ventilator op 220V en krijgen er 1 op 12V daar kwamen we oas achter toen de 220V er op stond. Dit per mail doorgegeven maar nog steeds geen contact terug gehad.

Snel en goed

De spullen werden dezelfde dag geleverd en pasten precies.

Snelle en prima afhandeling

Correcte afhandeling

Spullen werden keurig op tijd geleverd

Goede prijs, snel geleverd

Goede prijs, snel geleverd

Superb!

Snel geleverd, goed verpakt. Gewoon noets aan toe te voegen.

Snel levering, goede communicatie.

Goed bedrijf.

Een groot assortiment en je hebt snel gevonden wat je zoekt. Elk artikel is goed omschreven en de afmetingen staan er bij. Goede service en snel geleverd.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM