Na winkebezoek ook online uitstekend geholpen

Eerst wat zaken opgehaald in de winkel in Ede en daar nog goed aanvullend advies gekregen. Daarop online besteld en wederom keurig op maat geholpen. Pluim voor de afhandeling van iets wat niet standaard in het assortiment zit.

Snel geleverd, product werkt naar behoren

Duidelijke site, product zoals verwacht.

Vlotte bestelling en levering

Tot mijn verassing product gevonden dat ik zocht. Bestelling en levering prima op orde. Product is naar verwachting.

prima artikel

kon mijn keuze direct maken binnen 5 minuten had ik mijn artikel gevonden en prijs was prima.

Goed product

Hadden we veel eerder moeten doen. Hij doet zijn werk uitstekend en we hebben geen aangeslagen ramen meer. Levering was zoals afgesproken.

Gevraagde artikelen geleverd volgens afspraak.

Ventilatieshop heeft haar beloftes nagekomen, iets wat in de huidige maatschappij steeds minder standaard lijkt te worden.

Snel makkelijk betaalbaar kwaliteit

Goede prijzen en snelle levering

Ruim assortiment, goede prijzen, snelle levering en netjes verpakt.

Duidelijke site, snelle levering

Ik ben niet thuis in de ventilatoren, maar de informatie op de site heeft me snel geholpen om de juiste te vinden. Het bestellen ging vlot en ik had het product de volgende dag al in huis.

Mijn bestelling snel geplaatst en gekregen.. top betrouwbare winkel

Snelle levering en prima product

Website is zo duidelijk dat ik meteen de goede afsluitklep kon vinden die ik daarna ook binnen 10 minuten had geplaatst. Hoe duidelijk kan het zijn!

Goed geholpen na een verkeerd gestuurde dakpan

Zeer snelle levering, maar een foutje meteen opgelost!!

Prima advies nav verzoek wat geschikt voor mijn uitdaging

Kreeg een prima voorstal welke artikelen geschikt zijn voor het maken van mijn wanddoorvoer. Kreeg het snel en de arikelen zijn van een goede prijs / kwaliteit. Levering vervolgens zelfde dag omdat er voor 12.00 uur besteld was. Prima service.

Goede firma

Snel, goede voorraad, prima service. En goede contactmogelijkheden

Goede spullen, zeer tevreden

Werkt zo als het de bedoeling is

Voldoet aan verwachting

Als bedrijf zijnde verwacht je dat er binnen werkdagen en standaard werktijden wordt afgeleverd , helaas, er is geprobeerd in de avond af te leveren. Maar gelukkig heeft de Ventilatieshop de producten opnieuw verstuurd met PostNL zodat de goederen overdag worden geleverd.

Werkt perfect!

Top apparaat. Eindelijk een droge spiegel na het douchen.

Verwachting overtroffen

Snelle levering en prima klantenservice die mijn vraag prima beantwoorde en dat ook nog op papier bij de bestelling deed.

Mooi product

Mooi product. Duidelijk omschreven! Makkelijke montage uitleg Mooi stil

Snel geleverd en goede kwaliteit

De ventilatieroosters zijn van uitstekende kwaliteit en werden snel geleverd!

Goed geholpen en logistiek prima

Goed advies gekregen. Logistieke processen zijn zeer snel en goed.

Contact per telefoon gehad. Zeer plezierig verlopen en probleem snel opgelost

Ik had teveel betaald, het teveel betaalde is snel teruggestort.

Supergoede service. Snelle levering

Eerste keer besteld was super.

Prima product snelle levering en goed verpakt.

Perfect geregeld

Besteld en een dag later bij een pick-up punt kunnen ophalen.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM