duidelijke website en goed geleverd
Al jaren een goede ervaring
Slechte service en een klantenservice die geen juiste informatie kan verstrekken. De handleiding die ze mij stuurde was onvolledig en incompleet! Na contact met de fabrikant kreeg ik een goede handleiding toegestuurd. Medewerkster vertelde dat je een ventilator alleen maar retour kan sturen als je hem ongemonteerd test!! Hoe verzin je zoiets, een weldenkend mens in ieder geval niet.
Goedendag Joke, Bedankt voor uw feedback. Wij zijn het eens voor u nagegaan en onze collega van de klantenservice heeft zelf ook contact gehad met Vent-Axia waarbij er een hele uitgebreide handleiding naar u is verstuurd die in kleine stappen uitlegt hoe u de Svensa koppelt aan de app. Wij kunnen ons dan ook eigenlijk niet voorstellen dat u na Vent-Axia te hebben gesproken een nog betere uitleg zou kunnen hebben gekregen. Verder mag u niet altijd alles meer retourneren. Er zitten voorwaarden aan het retourneren. 1 van die voorwaarden is dan ook dat u de ventilator niet mag monteren. Deze mag getest worden uiteraard. Maar zodra deze aan uw plafond of muur word opgehangen vervalt het recht van retourneren. Uit coulance nemen wij nog weleens een gemonteerd artikel retour, maar dit zal dan sporen bevatten van monteren waardoor deze gecrediteerd wordt met een waardevermindering wanneer dit ook echt zo is. Deze vermindering wordt bepaald door onze retourafdeling nadat wij het artikel hebben ontvangen. Dit is natuurlijk het gewone beleid en de standaard procedure. Dit is niet verzonnen door een collega van onze klantenservice. U zelf kunt dit ook nalezen op Thuiswinkelwaarborg, hier zitten wij ook bij aangesloten.
Binnen twee dagen had ik de roosters thuis
Zie boven
Veel aanbod dat na bestelling snel geleverd wordt. En er wordt ook niet moeilijk gedaan wanneer het geleverde product niet naar wens is. Een verbeterpuntje is de plastic verpakking in de doos. Daar zijn andere en meer duurzame oplossingen voor!
Een goed en mooi product
Uitzoeken van een doucheventilator, bestellen, betalen en bezorgen allemaal top. Zoals het hoort eigenlijk. Alle beschrijvingen en handleidingen op de site makkelijk te vinden. Alleen de doucheventilator zelf - het lukt me niet goed om die in te stellen op de juiste vochtigheidsgraad. Óf hij gaat niet aan als het vochtig is, óf hij gaat niet uit als het niet meer vochtig is. Dan toch maar weer gewoon met de drukschakelaar, die er toch al zat.
Goedendag Joop, Bedankt voor uw uitgebreide feedback. Wij begrijpen wat u bedoeld en proberen onze klanten hier dan ook voor te waarschuwen. In de beschrijving van deze ventilatoren met een vochtsensor vindt u het volgende terug: TIP: het klimaat in Nederland en België brengt vaak een hoge luchtvochtigheid in de (buiten)lucht, hierdoor kan het voorkomen dat u door het jaar heen de instellingen van de vochtsensor dient te veranderen voor een goede werking van de ventilator. Door ons klimaat kan het voorkomen dat in vochtige periodes de ventilator (heel) lang blijft draaien, indien dit niet gewenst is kunt u beter kiezen voor het een model zonder vochtsensor (dit geldt voor alle vochtsensor modellen, van alle merken). Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben. Excuses voor het ongemak.
Door voldoende aanbod snel geholpen.
snel geleverd goed product. Tevreden dus!
heb een ventilator gekocht met vocht sensor deze werkte 7 dagen goed maar hierna bleef deze constant draaien deze terug gestuurd en kreeg als antwoord dat deze gewoon in orde was dat ik er maar 1 moest kopen zonder vocht sensor dat vond ik goed alleen wilde ze de oude in meer retour nemen dus moest maar gewoon een nieuwe kopen ,,, zeer slecht bestel hier nooit meer iets !
Goedendag Razin, Wij begrijpen het dat u niet tevreden bent. En willen u bedanken voor uw feedback. Wel moeten wij u zeggen dat wij u ook waarschuwen in de beschrijving van dit type ventilatoren met de volgende tekst: TIP: het klimaat in Nederland en België brengt vaak een hoge luchtvochtigheid in de (buiten)lucht, hierdoor kan het voorkomen dat u door het jaar heen de instellingen van de vochtsensor dient te veranderen voor een goede werking van de ventilator. Door ons klimaat kan het voorkomen dat in vochtige periodes de ventilator (heel) lang blijft draaien, indien dit niet gewenst is kunt u beter kiezen voor het een model zonder vochtsensor (dit geldt voor alle vochtsensor modellen, van alle merken). Helaas zal de ventilator dan onder garantie getest worden en in de test opstelling juist werken. Er is vaak ook niets mis met dit soort ventilatoren. Het is simpelweg gewoon te vochtig in ons land om een ventilator met vochtsensor altijd goed te laten werken. Vandaar dat wij u aanraden dan een ander type ventilator aan te schaffen als u hier last van heeft. Excuses voor het ongemak.
Veel keuze op de site, de juiste maatvoering van de schoepenrooster die ik zocht en voor een voordelige prijs.
Ruim assortiment, precies wat ik nodig had. Prima prijs en snelle levering.
levering op tijd, verzorgd, goede verpakking en service niet tot aan de deur..
Ik heb drie keer moeten telefoneren met een medewerker en iedere keer ging het niet goed (op de laatste keer na dan). Spullen besteld, in de shop stond de bestelling op afleveren die en die dag, maar er kwam niks. Bellen: huh, vreemd. Vandaag gaat alles mee, meneer. En dat dan drie keer. Daardoor liep aan mijn kant de klus niet goed en vertraging op voor de klant. Jammer. Maar de spullen zijn van goede kealiteit, dat wel…
Goedendag R, Wat vervelend dat het niet goed is gegaan met de verzending van uw pakket. Wij hebben uw bestelling inderdaad later verstuurd dan nodig was. We zetten dit intern ook door naar ons magazijn. Excuses voor het ongemak.
Duidelijke informatie, eenvoudig bestellen (webshop), zeer scherp geprijsd en een fijne manier van informatie verstrekking bij het bezorgen!
Altijd snelle levering, goede producten en duidelijke website
Beste meneer mevrouw, Hartelijk bedankt voor het snel bezorgd en bedankt voor jullie eerlijkheid! Grote, Mounzer
Goede service, Denken goed mee in alternatieven. Mijn product was niet wat ik er van verwacht had. Geen probleem met retouren.
Alles naar verwachting
Deze ventilator is nog niet in gebruik maar wij vonden de kleur van de afdekkap mooi passen bij onze tegels voor in ons nieuwe toilet medio juni.
Fijne webshop met veel spullen voor de ventilatie. Een van de weinige waar ik schuimringen kon vinden om deze te vervangen in de ventilatieventielen. Een goede aanvulling zou zijn om verschillende maten te verkopen en te vermelden hoe de maat wordt opgenomen. Ik kreeg ze er nu wel omheen, maar het zit wel wat strak. (Ik had de doorsnede van het gat opgemeten.) Ik zou een volgende keer een grotere maat willen bestellen.
Ditvwas mijn eerste aankoop bij de ventilatieshop. Prima ervaring: Goede website, breed aanbod, duidelijke omschrijvingen, scherpe prijs, snelle levering, alles in perfecte staat ontvangen.
Alle info was duidelijk, zelfs voordat levering plaats vond kreeg ik duidelijke gebruiksaanwijing per e-mail. Levering volgens afspraak.
21 Boylestraat C
Ede 6718XM