prijs en levertijd zeer goed

vandaag besteld morgen in huis compleet en zeer scherp geprijst

Snel goed en goede prijs

Prima rooster zelfs dezelfde die er 20 jaar gezeten heeft. Dus paste precies en hoefde geen gaten te boren

goede overzichtelijke webshop

degelijk materiaal en korrekt snel geleverd

Houtkachel trekt nu prima

Ik had een geëmailleerde kap op mijn dakafvoer van de houtkachel. Vaak terugslaande wind en roest vanwege inregenen. Met deze afgeschermde kap is dit voorbij en de trek is prima. Lwekker warm en geen stank of roestdruppels meer.

Top service en goede prijs

Verkeerde maat product besteld. Kwam vlot, maar bleek niet te passen, dus retour; duidelijk en eenvoudig proces. Prijs geregeld, kosteloos en weer snel en nieuwe in huis. Uitstekend.

Niet duur en volgende dag al geleverd.

Mooi RVS overdruk rooster gekocht en een 45 graden 150mm bocht. Deze werden de volgende dag al bezorgd. Beiden direct gemonteerd en erg tevreden mee.

Snel en netjes.

Snel en netjes geleverd.

Goed product en snel geleverd

Snelle levering .

De service bij ventilatie shop is heel goed. De levering is heel snel. Als je een verkeerde maat of verkeerd product heb bestel is dat heel gemakkelijk om te ruilen en terug te sturen. Koop hier vaker mijn spullen. Zou iedereen het aanbevel

Helemaal positief.

Ik had maatwerk besteld en dat ook geleverd gekregen, binnen een redelijk aantal dagen. Toen ik nadere hulp wilde, kreeg ik die per omgaande.

Goed en snel geleverd product

precies conform mijn bestelling

precies conform mijn bestelling

positief

Er is precies geleverd wat ik besteld hebt en de bezorging was volgens afspraak.

Een verfrissende webshop

Omdat ik niet wist wat ik precies moest hebben, even gebeld, gelijk iemand ter zake kundig aan de lijn. Hij begreep mij gelijk en wist precies wat ik nodig had en gaf het bijpassende art.nr. Besteld en de volgende dag al geleverd. Top!

Snelle levering. Spullen zien er goed uit, maar de kwaliteit is een dingetje klaarblijkelijk.

Helaas, binnen mijn 1e bestelling hier zat 1 ventilatierooster dat niet goed open en dicht gaat. Eigelijk helemaal niet open en dicht ging zonder waterpomptang te gebruiken. Heb dit toch moeten monteren omdat ik voor deze mensen van ver moest komen. Helaas, kwaliteit van de roosters lijkt een dingetje.

Het pakketje was goed verpakt en de bezorging was snel en goed . De bezorger beleefd en vriendelijk . Als ik nog iets nodig heb , weet ik waar ik moet zijn . Prima.

afgeleverd zoals beloofd

Product voldoet helemaal aan mijn verwachting

Prima product!

Geeft snel en accuraat weer wat je wilt weten over het binnenklimaat in huis.

Snelle levering goede website

Ik heb eerst telefonisch contact gehad met enkele vragen over de aankoop., goed geholpen. Vervolgens binnen een dag de aankoop in goede orde ontvangen. Zeer goede ervaring.

Prima product.

Netjes op tijd geleverd en prima product.

Naar aller tevredenheid

Producten waren makkelijk te vinden en zijn van goede kwaliteit

21 Boylestraat C

Ede 6718XM