Makkelijk online besteld, goede keuze in betaalwijzen, snel bezorgd. Prima product.

Super snelle service

Een uitgebreid assortiment en alles verloopt zeer soepel en snel. Vragen worden goed beantwoord.

Goede kwaliteit prijs verhouding met goede service

Een aantal maal onderdelen besteld voor mijn project (diverse koppelingen). Elke keer snel geleverd. één werd ik zelfs gebeld of ze geen ander onderdeel mochten leveren omdat mijn bestelde onder deel niet op voorraad was.

Snelle levering!

Veel producten op voorraad

Snelle levering en prima product

Van het bestellen tot ontvangen verliep prima. Je kunt zelf de levertijd bepalen. De ventilator was erg goed verpakt tegen schokken. De gebruiksaanwijzing werd al meteen via de mail toegestuurd maar zat ook nog in de doos van de ventilator. Top!!

Perfect geholpen

Voor onze badkamer hadden we een ventilatiesysteem nodig. Hiervoor naar de shop van de ventilatieshop gegaan. Daar perfect geholpen met de juiste onderdelen. Alles hangt er overzichtelijk aan de wanden en plafonds, zodat je de werking kunt testen en goed kunt beoordelen hoe het er in het werk uit gaat zien. Thuis meteen alles geïnstalleerd, alles werkt boven verwachting.

zeer snelle levering

Op zondagavong geconstateerd dat de een ventilator kapot was, en dankzij Ventilatieshop had ik 24 uur later al een nieuwe geplaatst!

Snel en goed.

Ze hebben veel, leveren snel en niet duur.

Shop vs product

Overzichtelijke site, veel informatie, ruime betaalmogelijkheden. Levering zou sneller moeten kunnen. Er wordt geclaimd dat je voor een bepaalde tijd, de volgende dag beleverd wordt, maar dat is tegen hogere verzendkosten. Product was goed verpakt en dankzij de duidelijke handleiding, apart verstuurd was installatie eenvoudig. Het product was ondanks, volgens de beschrijving, de luxe uitstraling, van inferieure kwaliteit. Verder functioneert het product goed. De tijd zal leren voor hoe lang.

prima snelle levering

Prima snelle levering

perfect

Snel en goede service

prima service

Website duidelijk, snel geleverd

Goede service en alles volgens afspraak.

Onderdelen besteld en volgens afspraak geleverd. De onderdelen voldoen exact aan de omschrijving. Prima.

Producten zijn goed

Ik heb besteld wat ik dacht nodig te hebben. Maar ben zelf vergeten om koppelstukken mee te bestellen. Het kan een puntje van verbetering zijn als deze worden aangeprezen op het moment dat iemand meer rechte stukken buis besteld…. Zodat de aandacht daarop word gericht. Verder uitstekend geholpen! En natuurlijk is alles nu dik voor elkaar!

Snelle en goede service

De bestelling was eenvoudig te plaatsen in de webshop, zonder aanmaken van (weer) een account. Betaling was ook veilig en eenvoudig, via Ideal. Levering en tracking punctueel.

Duidelijke bestelproces en handleiding per mail voordat het bezorgd werd

Duidelijke en overzichtelijke site. Makkelijk om de bestelling te doen. Duidelijke uitleg over het product en de levering. Snel verzonden en kreeg per mail een handleiding in het Nederlands nadat het verzonden was. Naast dit alles ook nog de meest scherpe prijs. Niets op aan te merken, vandaar 5 sterren.

Geweldig geholpen door ventilatieshop,super service.

Had een aantal doorvoeren besteld en tijdens de montage van de airco bleek dat we ze helemaal niet nodig hadden. Heb de doorvoeren kostenloos kunnen terugsturen en had binnen drie dagen mijn volledige aankoopbedrag al terug. Dit is voor het eerst dat een retournering zo super snel is afgehandeld. Helemaal super!!

Heel snel geleverd, netjes verpakt

Ik kon telefonisch ook nog snel informatie krijgen

Snelle Levering

Het bestelde product, een RF module voor de Duco afzuiginstallatie werd snel geleverd.

Goede website, mooi product

Zeer tevreden met de bestelde ventilator voor de badkamer.

Ventilatie schop super zaak

De levering is snel en prima verlopen. het product wat ik gekocht heb is buiten verwachting echt super goed, de afzuiger voor douche werkt zeer goed, ben er echt blij mee. ik vind dit echt een aanrader.

Super maar dan ook super snel, 's avonds besteld en de volgende middag al in huis. Dat zal natuurlijk niet altijd zo zijn maar kwam dit keer heel goed uit voor ons. Artikel was ook prima. Kortom zeer tevreden!

Goede ventilator

Duidelijke website, snelle levering

Goed geregeld en snel bezorgd

Snel gekregen

Werkt goed