Duidelijke website, spullen snel geleverd en goed verpakt.

Duidelijke website, spullen snel geleverd en goed verpakt.

Juiste product, snel geleverd, voldoet aan de verwachtingen

Snel en goed

Doet wat er beloofd word . Goede spullen Snelle levering

De juiste terugslagklep gevonden

Bij de Ventilatieshop.com vind je wat de bouwmarkt niet heeft. Ik kocht er twee terugslagkleppen, één voor de badkamerafvoer en één voor de afzuigkap-afvoer. Nu blijft de kou weer buiten! Veel keus, dus de juiste maat zul je daar zeker vinden. En de volgende dag in huis. Prima zaak!

Snel geleverd voor een scherpe prijs

Dakdoorvoer besteld, deze was snel geleverd voor een prima prijs.

Duidelijk en snel

De site overzichtelijk. De levering was erg snel.

Prachtig product en snelle levering!

Snelle levering Kap ziet er perfect uit heel goed verpakt. Niets dan lof!!!!

Goede en snelle service

Het bestelde product precies op de afgesproken tijd geleverd gekregen. Netjes verpakt en alle toebehoren erbij zoals in de omschrijving erbij stond.

Kat met een u .

Afhandeling van jullie was uitstekend, behalve VAN Post NL ,zeggen via de mail dat ze er om 14.00 nog gewacht tot 14.30 om 15.00 sturen ze een mail dat we niet thuis waren ,kijken we in de brievenbus geen briefje of iets, krijg ik weer een mail dat het opgehaald kan worden bij een Primera zaak moet ophalen, krijg weer een mail bij de Bruna ophalen, dat heeft bij elkaar 3 dagen geduurd zonder het bij ons aan te bieden.

Snelle levering en snelle afhandeling retour

Na contact juiste ventilatie rooster besteld en verkeerd bestelde retour gezonden wat snel werd gecrediteerd

Ik ben tevreden over het product en zeer tevreden over de service.

Voor een beter binnenklimaat was op zoek naar een buisventilator van hoge kwaliteit en het liefst geruisloos. Op de website van Ventilatieshop.com vond ik een Whisper buisventilator met een capaciteit van 284m3/h in de hoogste stand. Dat was de ventilator die ik wilde. Voor de kwaliteit van het product, de verwachting en het eventueel retourneren garandeerde de shop klanttevredenheid. Ik bestelde de ventilator bij hen voor de best concurrerende prijs. Korte tijd later werd hij bezorgd en gemonteerd. Na enkele dagen stopte de ventilator er mee. Dat was een tegenvaller. Op dat moment maakte ik gebruik van de Ventilatieshop retourgarantie waarin opgenomen dat als het product niet voldoet het binnen 100 dagen na ontvangst geretourneerd kan worden. Nadat ik de informatie op de website van de shop had geraadpleegd was een enkel telefoongesprekje hiervoor voldoende. De formulieren voor retournering werden direct via e-mail toegestuurd. De ventilator werd gedemonteerd, verpakt en gratis teruggestuurd. Er werd heel snel gereageerd. Een week later werd een geheel nieuw exemplaar bezorgd. Die nieuwe Whisper werd gemonteerd en doet alweer enkele weken datgene waarvoor hij is gekocht. Ventilatieshop reageert heel snel op de eisen van klanten. Ze maximaliseren de waarde van hun producten en diensten door een ruim aanbod en door professionele ondersteuning als het product wat je koopt niet voldoet aan je verwachtingen. JMW uit Alphen

Als volgens afspraak

goede website, goede prijs van de materialen en fijne service

erg netjes alleen ik had aangegeven om mijn bestelling op 21 januari te laten bezorgen echter ontving ik deze spullen al. 2 dagen na mijn bestelling.

Super tevreden

Super geregeld

Relatively quiet exhaust

I was looking for a quiet exhaust fan for a toilet and came across this model in a hotel. It was working very well at low noise level, almost non existing unless I paid attention. The service from this sop was good and delivery was made fast and on time.

Prima produkt & verzending

Zoals beschreven, en stipt op tijd

Precies wat ik nodig had

Je zal maar een rooster zoeken met een afwijkende maat. Geen bouwmarkt die hem had en er werd zelfs gezegd dat hij niet bestond in die maat. Toch wel dus, via internet gevonden op jullie website. Besteld, snel geleverd en reeds geplaatst. Zeer tevreden met het resultaat.

Supersnelle levering

Uitstekende kwaliteit

Helemaal top

Super snel geleverd

Helder zonder poes pas

Hier hou ik van, goede informatie en duidelijke communicatie!

duidelijke site makkelijk bestellen

genoeg keuze duidelijke site goede verzending

Overzichtelijke site met hele ruime sortering tegen nette prijzen. Snelle levering

Goed bedrijf. TOP

Deurrooster besteld. Voor die tijd gecommuniceerd met het bedrijf. Goed advies gekregen. Deurrooster besteld volgende dag in huis. Rooster is heel makkelijk te monteren. Ziet er goed uit.

S & P Terugslagklep heeft veel lawaai

De duurste Silent van S& P gekocht , terugslagklep is stukje flinterdun plastic wat steeds resoneert in de 125 m’n buis, en heeft veel lawaai. Externe terugslagklep van Awenta bijgekocht en originele eruit gehaald, zou in de 125 mm buis moeten passen maar klep heeft te grote diameter , past alleen in de sok van de buis!

21 Boylestraat C

Ede 6718XM