Mooi goed en goed rooster.

Contact was prima. Verpakking prima en de bezorging ook! Groet, Jos Deken

Snelle levering en top product

Een ventilatierooster op maat laten maken. Levertijd stond op max 2 weken en had het product in een week. Communicatie is goed en het product was netjes verpakt met de levering.

Keurige service, vriendelijk personeel

Enkele jaren geleden hebben wij hier een badkamerventilator besteld, welke naar grote tevredenheid functioneerde. Een paar weken geleden begaf deze het, waarna wij een garantieverzoek hebben ingediend. Het personeel reageerde snel en zeer vriendelijk en heeft het garantieverzoek keurig afgehandeld. Wij kregen heel snel een vervangende badkamerventilator toegestuurd. Complimenten! Wij raden jullie zeker aan!

Mooi product, netjes afgewerkt

Ventilatieroosters besteld en geplaatst in mijn vensterbank. Mooie roosters, dikke 10, alleen jammer dat er geen papieren mal bij zit voor het aftekenen van de maten.

Fijne overzichtelijke webshop en goede service.

prima snelle en correcte levering

duidelijke web site

Perfect op maat. Mooi afgewerkt. Makkelijk te bevestigen. Prima

Goede levering maar TEveel lucht verplaatst met de veel te grote doos.

Zo'n grote doos en daar dan weer grote kunstozakken met lucht , jammer. Goede levering maar TEveel lucht verplaatst met de veel te grote doos.

uitstekend

Goed assortiment, snelle levering.

ik ben heel tevreden

Super snel geleverd

Netjes en op tijdgeleverd

Eerste recensie per abuis op jullie site geplaatst i.p.v. Ventilatieland, waar ik eerder besteld heb en niet tevreden ben. Excuses. Spullen netjes geleverd en voor een scherpe prijs. Wel mis ik in het aanbod de WTW-units van Zehnder, daar ik op zoek was naar een enthalpie-warmtewisselaar.

Het ventilatiesysteem werd snel geleverd. En het voldoet aan mijn verwachtingen en een solide kwaliteit

De keuze is reuze en er wordt snel geleverd

Mijn bestelling was de volgende werkdag binnen. Mooie kwaliteit bochten en gevelrooster, helaas te klein waarvoor het bedoeld was. De prijzen zijn lager dan in de bekende bouwmarkten/webshops. Retouren werden snel verwerkt. Donderdag verstuurd, vrijdag melding dat deze was ontvangen, en maandag de creditfactuur. Betaling was op dinsdag. Ik zal zeker weer bestellen bij Ventilatieshop.com

Super geholpen en snel geleverd

We hebben een aantal ventilatieroosters besteld bij deze winkel voor onze nieuwe badkamer en wc. Omdat een helaas niet paste (niet goed gemeten door aannemer) hebben we ook telefonisch contact gehad over mogelijke alternatieven. Deze is dezelfde dag nog geleverd. Dus helemaal top en zou deze winkel zeker aanraden.

Goed geinformeerd

De beschrijving was zeer summier

Snelle verzending en prima prijzen

Snelle verzending en prima prijzen

Zeer voldaan

De ventilatiebox had het na 30 jaar begeven. Zoeken naar een nieuwe. Ik waagde het er op bij de ventilatieshop te bestellen. Binnen 2 dagen had ik de box binnen. Wel in een heel grote doos. Maar kon direct geïnstalleerd worden. Direct ook heel goede afzuiging. Super.

Snelle levering en service

Prima website, snelle levering en ook prima service bij retour. De ventilator paste niet goed, omgeruild en de ventilator die we nu hebben past wel en werkt erg goed. Heel fijn.

Prima en betrouwbare webshop

Breed assortiment, professionele materialen, vlotte en correcte levering, kortom: als ik weer eens iets op het gebied van ventilatie nodig heb ga ik hier weer bestellen.

Ventilatieshop..top

Snel geleverd, mooie en goede producten! evt retouren makkelijk/snel geregeld.

goede service

Geen woorden maar daden, product als omschreven en goede service

Snelle en juiste levering

Prima uitvoering van mijn order. Sneller dan het geluid!

Prima prijs, kwaliteit en vlotte levering

Uitgebreid assortiment nergens anders verkrijgbaar TOP

Ik was op zoek naar een net vierkant rooster voor de toilet. Iets wat helemaal in de hoek geplaatst kon worden en dan niet een gewoon plastic ding. Hier gevonden wat ik zocht echt in de avond besteld en de volgende werkdag in huis. Zeer tevreden!!!

Ventilatieshop levert niet wat er op de foto wordt getoond

Onlangs bestelde ik voor mijn schaftkeet 4 ronde buitenluchtroosters Ø 100mm aluminium met fijnmazig muggengaas. Op de foto stond een degelijk rooster met 8 schoepen. Ik ontving echter roosters met maar 5 schoepen, waardoor er een te grote luchtdoorstroming plaatsvindt. Vertrouw dus niet enkel op de foto's van ventilatieshop.nl Tevreden? Op dit punt niet helemaal dus! Tip voor de shop: Geef in de beschrijving aan dat het product dat geleverd gaat worden afwijkt van de foto. Omdat ik de prijs/kwaliteit verhouding wel goed vind, beveel ik de shop toch aan!

21 Boylestraat C

Ede 6718XM