Concurrerende prijzen en snelle levering !

Duidelijke website, daardoor makkelijk een keuze te maken. Concurrerende prijzen en snelle levering !

zeer gebruiksvriendelijk

Heb een aantal malen via de webwinkel bestellingen gedaan bij Ventilatieshop en dat is prima bevallen. Het productoverzicht op de website is gestructureerd opgebouwd en daardoor zijn de gewenste artikelen makkelijk te vinden. Ook het vervolg wijst zich vanzelf waarbij ik doel op het afrekenen van de artikelen uit het winkelmandje. Tenslotte heb ik tot nu toe ook goede ervaring met de levering van de producten aan huis via `postNL. Kortom, wat mij betreft: goed voor elkaar.

Goed geholpen

Ben goed geadviseerd bij koop en installatie. Echt een aanrader.

Besteld en snel geleverd

Perfect!

Makkelijke site, veel en goeie producten en super snel geleverd!

correct produkt uitgeleverd. Goed verpakt en snel bezorgd

Correcte zakenpartner

Niks op aan te merken.

Alles snel geleverd. Ventilator werkt uitstekend.

Had ook enkele artikelen verkeerd besteld .was geen probleem is .meteen opgelost. Met de retour mogelukheid

Dit was mijn eerste aankoop bij dit bedrijf . Vriendelijke personeel Snelle levering Goed product

Prima levering

Makkelijke website om te bestellen. Kwam er alleen te laat achter dat de Hornbach dezelfde ventilator aanbied voor €187 dus jullie zijn wel flink duurder. Misschien een tip om jullie prijs aan te passen? Verder geen klachten.

Goede service en snelle levering

Eenvoudig om te bestellen en zeer snelle levering

Super stille en goed werkende ventilator

Deze ventilator werkt supergoed. Hij is ontzettend stil. Ik heb 2 linkerhanden maar het lukte mij om zelf te installeren, zo makkelijk was het. Van te voren gebeld met de klantenservice en uitstekende bediening gehad met goed advies en uitleg.

Goede conditieoefeningen perfecte levering

Goede conditieoefeningen perfecte levering

Alles kwam compleet

same day delivery kwam eind volgende dag, maar dat is normaal voor Trunkrs dat vele winkels gebruiken.

Simpel te bestellen

Werkt uitstekend... super blij mee

Uitstekend product, supersnelle levering

Luchtafvoer van keukenafzuiger met terugslagklep voldoet precies zoals in de beschrijving is weergegeven.

Snel en goed advies

Eindelijk een goede ventilator gevonden die geschikt is voor een lang afvoerkanaal. En ook nog betaalbaar. Uitgebreide vraagstelling leidde tot goed advies. Snelle reactie en snelle levering.

Prima shop voor ventilatie materialen

Gespecialiseerde webwinkel. Besteld, snel geleverd. Prima

Supersnelle levering

Alles was snel en compleet geleverd

Overzichtelijke website en snelle levering

Kon al snel vinden wat ik zocht. Bestelling geplaatst en super snelle levering. Overzichtelijke website, wat helpt als je niet precies weet hoe het onderdeel heet wat je zoekt.

Geweldig!

Nu voor de 2e keer wat besteld op deze site. De kwaliteit is echt top en ook nog eens super snel in huis! Website is overzichtelijk je kunt alles makkelijk vinden!

Snelle levering en een enorm groot aanbod van producten

Goede website waarin je snel vind van je zoekt, ook het personeel is benaderbaar en geeft adviezen. Snelle levering en goede prijzen.

Snel, duidelijk en veel stiller. Heb al mijn ventilatoren vervangen, wat een rust!

Ik heb 3 ventilatoren besteld op dezelfde maat als de oude. Installeren was daardoor erg eenvoudig. Ze zijn veel stiller, kleiner en werken beter. Erg blij dat ik het heb gedaan, nu laten we deze langer aanstaan waardoor het huis veel meer ventileer zonder de brom van vroeger. Snel geleverd.

Goed geregeld, kleine kanttekening, vermeldt aub op de site dat bij een timer er altijd 3 draden nodig zijn.

Goed product en een snelle levering

Product werk prima, snelle levering

21 Boylestraat C

Ede 6718XM