Hebben wat ik zocht

Ik zocht een afzuigventiel in kleur RAL9016. Dat bleek niet zo makkelijk te zijn. Bij Ventilatieshop gevonden en de volgende dag in huis.

Duidelijk website en goed geleverd

Er is ruim informatie op de website om een goede keuze te maken. Bestellen was makkelijk en de ventilatie systeem en andere onderdelen was perfect en snel geleverd. Installatie was goed te doen door de aangeleverd informatie.

Prima site en een prima aflevering van de gevraagde onderdelen.

De onderdelen zijn goed te vinden op de site en alles was keurig en snel afgeleverd.

Goed advies,en snrl geleverd

Snel en goede prijs/kwaliteit

Had snel een badkamerventilator nodig. Snel bezorgd en werkt goed!

Ruime keuze en goede prijs

Ruim aanbod, met praktische zaken tegen een nette prijs.

Heldere website en goede service

Heldere website met informatie en advies. Ook de behulpzame klantenservice, bij twijfel over het bestellen van de juiste producten voor de specifieke situatie, was erg fijn. Het hele bestel- en leverproces was duidelijk en snel. Een tevreden klant.

Prima product, snel ontvangen, eenvoudig geïnstalleerd

Binnen de aangegeven periode ontvangen, makkelijk geïnstalleerd. Gebruikshandleiding helaas niet in NL. Deze laat bij de montage instructies een wandbeugel zien die niet is inbegrepen en ook niet optioneel te verkrijgen was. De geluidsproductie is bovengemiddeld. De toiletventilator van Blauberg scoort wat dat betreft stukken beter.

Product is uitstekend zelf te plaatsen

Goed bedrijf

Snel geleverd en klaar voor gebruik

Ventilatiebox prima neerhangen en draaien maar. Topproduct superstil

Goed product snelle levering

Op de website meteen de goede ventilator gevonden, volgende dag in huis. Niks op aan te merken, prima service. Goede kwaliteit ventilator, badkamer bleef eerst altijd nat maar deze krijgt ‘m zonder herrie droog. Ideaal!!

Goede snelle levering

Stuk goedkoper dan de bouwmarkten. Telefonisch goed bereikbaar toen ik een vraag over de Itho had, kreeg ik ook een goed advies.

Snel geleverd tegen een scherpe prijs.

Snel geleverd tegen een scherpe prijs

Goed product

Goed product, stevig schuim Snelle verzending

Gewoon prima ervaring

Schuimrubberen ringen besteld voor plafond ventilatieventielen (ventielatiesysteem C). Waren bijna nergens te koop. Perfect geregeld nu.

Goed product, slechte bezorging

Tevreden over snelheid, werking webshop, communicatie en het product zelf is super! Echter ik had een bezorgdatum aangegeven bij de bestelling ivm met enkele dagen afwezigheid maar die lijkt ergens bij de overdracht naar het postbedrijf verdwenen te zijn. Dus stond het pakket tijdens onze week afwezigheid enkele dagen nat te regenen voor onze deur… verpakking en alle papieren waren onbruikbaar maar gelukkig had wat verpakkingsplastic de ventilator grotendeels droog gehouden, die was en werkt prima.

Goed geprijsd en snelle levering

Ben in mijn garage bezig om een diesel heater te monteren ,na enig zoekwerk kwam ik op de website van Ventilatieshop terecht. Goed geprijsde artikelen (scheelt echt aanzienlijk met wat je bij de bouwmarkt koopt) en wordt zeer vlot geleverd. Voor 24.00 besteld de volgende dag in huis. Klasse

Product zoals omschreven

Product zoals omschreven Werkt perfect Goede prijs en snel geleverd Bedankt

Het juiste product snel geleverd!

Duidelijke website. Producten makkelijk te vinden met goede prijzen.

Geweldig !

Zeer goede ervaring met dit bedrijf, nadat ik bijzonder makkelijk de bestelling kon samenstellen (als je tussendoor wat wijzigt wordt dat allemaal automatisch aangepast) en alles prima kon vinden,stond ik echt perplex hoe alles ook perfect ingepakt werd geleverd. Overal dempend materiaal tussen zodat er nergens ook maar het kleinste deukje in zat ! Wat ik vooral heel erg prettig vond, is dat ik, ongevraagd, ook gelijk een factuur in pdf ontving, als bedrijf is dit zeer fijn dat je er niet om hoeft te vragen wat erg vaak nodig is bij webwinkels. Deze mensen krijgen zeker meer bestellingen van ons in de toekomst. Ga zo door, jongens, Top !!

Snelle verzending, prima materiaal.

Snelle bezorging en van goede kwaliteit.

Top bedrijf

Snelle levering, goed product en advies. Zeker een aanrader.

Alles 100 %

Prima snelle levering en achteraf betalen. Top

21 Boylestraat C

Ede 6718XM