Product werd dezelfde dag nog gratis geleverd. Instructies van de fabrikant waren matig, vandaar dat er extra instructies via de mail bij zaten van Ventilatieshop die wel duidelijk waren. Product doet wat het moet doen. Een fijne ervaring!
Super mooie ventilatie roosters voor in de vensterbanken. Mooi matriaal, mooie kleur. Snelle levering.
Bij het bestellen van het product was de levering maximaal drie dagen en het product zou op voorraad zijn, volgens de site. Echter na twee weken maar een mail gestuurd omdat we nog niets hadden ontvangen. Het product bleek niet op voorraad. We hebben vier weken moeten wachten. Jammer dat we hier zelf achter aan moesten mailen en de webshop niet zelf een mail heeft gestuurd, met de leveringsvertraging.. verder alles netjes en goed afgehandeld
Goedendag Frank, Weet u zeker dat dit gaat om een bestelling bij Ventilatieshop? Wij hebben 1 bestelling van u op deze gegevens vermeld staan. Dit gaat om een bestelling geplaatst op 04-01-2023. Deze is bij ons op 05-01 verstuurd zoals ook gekozen door u op onze website. En deze is volgens uw Track & Trace op 06-01 afgehaald bij het PostNL punt. Als wij iets over het hoofd zien horen we het graag. U kunt dan het beste contact opnemen met onze klantenservice. Excuses voor het ongemak.
Original anmeldelse
Makkelijk te bestellen, snelle levering en goede kwaliteit
Goed materiaal, verzenden ingevuld bij een dichtstbijzijnde shop ophalen maar er moest voor getekend worden dus liep niet helemaal goed. Kreeg het pakket uiteindelijk toch thuis geleverd. Indien tekenen voor ontvangst zou ik deze optie eruit halen. Voor de rest zou ik zeker deze winkel aanbevelen
Goedendag Saskia, Wat vervelend dat het pakket niet gemakkelijk was af te halen bij het gekozen pakketpunt. Toch is het vaak wel van belang dat er getekend wordt of de juiste persoon zich kan identificeren om een pakket op te mogen halen bij een pakketpunt. Anders kan uiteindelijk iedereen uw pakket zomaar afhalen. Dat willen we natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Wel willen we u bedanken voor uw feedback. Onze excuses voor het ongemak.
Uitstekend geadviseerd
Ruime keus en snelle levering. Fijn dat ook de handleidingen vooraf verstuurd worden.
Veel op voorraad. Snelle verzending
snel geleverd en voldee aan de verwachtingen
Uitstekende kwaliteit/prijsverhouding en snelle levering!
Producten worden duidelijk weergegeven op de site en de bezorging is super snel, al meerdere items gekocht.
Snelle levering en de deksel past, we kunnen er weer jaren mee doen
Enorme keus die ook op voorraad is. Snelle levering in goede verpakking. Prima prijzen en een eenvoudige bestelprocedure. Een aanrader.
Het is een goed product wat exact zijn werk doet, design vol en het kleppert gelukkig niet, uiterst tevreden
Goede communicatie. Ik had een item besteld echter de verkeerde maat uiteindelijk. Deze retour gestuurd wat overigens heel duidelijke instructies waren en de nieuwe besteld en met een snelle levering. Top service. Binnenkort ga ik hier kijken voor een ventilator met timer. De mijne is zojuist kapot gegaan helaas (overigens niet initieel hier besteld voor de goede orde ;))
Goede service, goede prijzen, snel geleverd.
Snelle leverering dus. Ik miste alleen een evt omschrijving of advies om het product te plaatsen.
Goedendag, Bedankt voor uw feedback. Wij zullen dit meenemen in eventuele verbeteringen voor onze website. Wel moeten wij u zeggen dat een ventiel weinig instructie nodig heeft. Deze schuift u enkel in uw buis. Er zijn verder geen instellingen aan dit ventiel benodigd. Excuses voor het ongemak.
Original anmeldelse
Voor de badkamer had ik ventilatie nodig, maar kon het niet vinden wat ik wou op internet, uiteindelijk goed geholpen door de ventilatieshop, zij konden mij adviseren en bieden wat ik nodig had.
Snelle reactie goed geholpen goede service Een keurig net bedrijf
Fantastische keuze, goed te vinden, zeer snel bezorgd, ik zou niet weten wat er beter kan. Veel dank!
Goed duidelijk en snel geregeld
Makkelijk te bestellen en vlotte levering
Voor de nieuwe badkamer had ik nog een paar RVS roosters nodig. Deze waren snel gevonden en werden geleverd voor een heel redelijke prijs.
Zeer snelle levering ('s avonds). De handleiding van de ventilator was van te voren digitaal gestuurd en duidelijk. Dat heeft een snelle installatie tot gevolg gehad. En de ventilator is zo stil als er op de website aangegeven werd.
Uitstekende afhandeling en nog de zelfde dag bezorgd. Mooi produkt
21 Boylestraat C
Ede 6718XM