Onvoorstelbaar snel en accuraat geleverd

Het werd geleverd voordat ik bericht had gehad

heel goed , correct, snel en netjes

bestelling in correcte staat mogen ontvangen , goed verpakt en snel geleverd. mocht ik meer producten nodig hebben zal ik het zeer zeker weer bij u bestellen. vr grt Cor Bloemsma

Toppie leverring

Snelle service en juiste onderdeel

Gisteren contact gehad, n.a.v. aankoop badkamerventilator. Zowel via mail als aan de telefoon keurig geholpen, er werd tijd voor mij genomen om gezamenlijk de instellingen van de ventilator zo goed mogelijk in te stellen. Tevens een bijbehorende instructie via de mail gehad. Met het advies is de ventilator nu op de gewenste tijd gaan lopen en weer gestopt.

Snelle levering en prima product. Eenvoudige installatie en het materiaal is echt goed. Erg blij mee.

Top en snel geleverd

Top en supersnel geleverd

Snelle levering van een mooi rooster

Het bestelde rooster/ plenum werd snel en volgens afspraak geleverd. Het was alleen wel met heel veel airbags in een hele grote doos verpakt. Dit zou ietsje minder kunnen, maar verder alleen maar positief.

goede indruk mooie en duidelijke website.

Blauberg Sileo 125T gekocht en ontvangen. Telefonisch contact gehad met Remco i.v.m. aansluiten op een stekker. Ondanks advies geen resultaat. Ventilator weer retour gestuurd en nu nog in afwachting van besluit.

Snelle en correcte levering

Keurig

Goede keus en prima kwaliteit. Alleen was de verpakking best wel aan de grote kant voor het artikel wat ik besteld heb.

Goede producten op tijd

Gewoon netjes verpakt, op tijd aangeleverd zoals altijd.

Goed!

Bestelling bevestigd en levertijd aangegeven en op tijd ontvangen conform afspraak

Onnodig

Minpunt was de enorme doos voor het kleine roostertje dat ik besteld had. Dat moet toch beter kunnen.

Snelle levering en volgens specificatie.

Snel geleverd en volgens specificatie.

Goede prijs, komt op tijd afspraken na!

Ik bestel hier voortaan al mijn ventilatiemateriaal. 2 badkamerventilatoren besteld. Werken naar behoren en omschrijving was goed. Geen klachten, netjes op tijd, wat een bedrijf!

Very good

They are really good and have a lot of varieties, the site is offering different high-quality brands and also has nice explanations about the difference between them. The second day delivery is a very good option as I needed them 2nd day so the contractor can install them

Medewerkers met Kennis

Mijn ervaring is zeer positief Er zitten medewerkers met kennis aan de telefoon die je de juiste adviezen geven Ook een snelle levering kan zelfs binnen 24 uur Dus zeer positief voor min

Goed toegankelijke webshop met veel uitleg per artikel en correcte levering.

Het bestelde artikel werd goed ingepakt met handleiding binnen enkele dagen geleverd. Per email ontving ik de factuur. Mijn ervaring met de Ventilatieshop is goed.

Gewoon goed

Gewoon goed

Erg goede ervaring

Veel kwaliteitsproducten tegen een goede prijs met uitstekende productomschrijvingen hebben mij doen besluiten hier het gehele ventilatiesysteem voor onze badkamer en toilet aan te schaffen. De website is erg duidelijk en de verzending is snel. Wij zijn erg blij met ons fluisterstille afzuigsysteem van Blauberg!

Doen wat ze beloven!

Zeer tevreden!

Fantastic experience

Very detailed explanation on products. Easy to process an buy.

Snelle levering -Goede prijs kwaliteit

uitstekend

Benodigde artikelen waren snel gevonden en besteld. het volgen van de bestelling en aflevering heel soepel.

De juiste info op de juiste plaats en daardoor snel kunnen bestellen. Tevens snel geleverd.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM