Super bedrijf

Spullen niet geleverd door bezorgers na de tweede keer spullen kwijt gebeld en gelijk nieuwe spullen op gestuurd echte top geregeld

Zeer degelijk product en afzuiging is ook prima

Prima afzuiging, naloop op 20 minuten afgesteld, gemakkelijk te installeren

Volgens afspraak

Snel geleverd en zorgvuldig verpakt.

Erg blij met mijn badkamerventilator. De eerste had een defect en kon ik zonder problemen retourneren. De silent design van Solar en Palau is muisstil en gaat automatisch aan en uit als de luchtvochtigheid boven het ingestelde niveau uitkomt. Enige nadeel is dat het wat langer duurt voordat de ruimte helemaal is afgezogen. Dit komt waarschijnlijk door de rustige stand waarmee hij blaast. Voordeel hiervan is wel weer dat het weinig geluid maakt wat voor mij belangrijk is, en hij draait zuiniger.

ok

snelle en goede bediening

ik ben echt tevreden met het bedrijf. Ik heb een product besteld, maar het was te groot. Ik heb hem teruggestuurd en een kleinere besteld. ik kreeg beide producten de volgende dag. de terugbetaling van het eerste product ging ook snel. nu zit het kleinere product op zijn plaats en werkt het perfect

Prima ventilator.

Makkelijk besteld. Snel geleverd.

Was perfect

‘S middags besteld, volgende morgen had ik het al in huis. Dankjewel

Per vergissing 2 x hetzelfde besteld toen weer retour gedaan en top afgehandeld Groet Henk

Volgens afspraak

Producten in goede orde ontvangen binnen de gestelde leertijd.

Goed product en snel geleverd

Duidelijk, behulpzaam, snel geleverd

Diverse artikelen nodig voor mijn heteluchtverwarming. Hier had ik ook nog een vraag over prima mee geholpen en ook nog snel geleverd.

Verassend snel geleverd

Voor de eerste wat dingen besteld Rond 9:00 en de zelfde dag om 16:00 Was het al binnen De produkten zijn net zo als beschreven De volgende x bestel ik zeker weer En aan de winkel ga zo door

Snel en betrouwbaar

Gewoon zoals het hoort

Everything was ok - quick delivery

Everything was ok - quick delivery

Prima, duidelijke site en snelle levering

Goed telefonisch te woord gestaan

Netjes ingepakt ,snel geleverd

Goede prijzen en snelle levering.

Makkelijke website, spullen snel in huis

Benodigde spullen snel gevonden op duidelijke website en keurig verpakt ontvangen

Zeer te vrede

Top kwaliteit

Super service

Ik had de verkeerde maat besteld. Heel snel omgeruild en goed afgehandeld :-D

Tijdens feestdagen besteld. Binnen 2 dagen in huis.

Prima levering en duidelijke internetsite

Artikel netjes verpakt en snel geleverd zoals afgesproken.

snelle levering, omschrijving niet correct

-keurige levering -volgens website capaciteit 50m3 -volgens website geluidsarm, max 21db blijkt volgens bijgevoegd formulier in doos echter 25m3(in WTW stand) en 38db

21 Boylestraat C

Ede 6718XM