Duidelijkheid

Informatie op de website was zeer duidelijk. Dit maakte het makkelijk om een goede keuze te maken. Ook het bestellen en leveren verliep prima. Kortom, een tevreden klant!

Snel en correct

Mijn bestelling was snel bezorgd, ondanks de tijd van het jaar. Eind december. Advies gevraagd en deskundig geholpen. Alles werkt naar behoren. Zal een volgende keer weer bij hun bestellen.

Doen wat ze beloven

Leveren volgens afspraak

Goed bedrijf

Mooi materiaal, ook om te verwerken

Prima aankoop, goede service, snelle levering

Zonder problemen alles geleverd gekregen binnen de gestelde tijd. Zeker aanrader om bij te bestellen

Snel en ruim assortiment

Snelle levering, prima prijs en ook nog precies wat ik zocht

Goed product en snel geleverd

Ik had een terugslagklep nodig. Besteld bij Ventilatieshop.nl en ondanks de feestdagen snel geleverd. En het product werkt goed.

Perfecte snelle klantenservice met goed advies

Klantenservice snel bereikbaar en kundig advies. Snelle levering en prima prijzen.

Wilde bellen om half 5,bandje geef aan tot 5 uur aanwezig .maar er is niemand meer.

Zeer goede service

Er was iets verkeerd geleverd maar dat is ook snel weer opgelost. Top. Wat wel jammer was is dat de avond pakketdienst besloten had om het een dag later te bezorgen omdat de auto vol zat

Goed en snel

Ruim assortiment en prima op tijd geleverd

Prima snelle leveringen

Prima snelle leveringen

Prima firma

Correcte levering

Perfecte service

Snel, netjes ingepakt

Overzichtelijke site met goede informatie.

Ik heb hier een plasmafilter voor mijn recirculatie afzuigkap besteld. Er stond voldoende informatie op de site om een goede keus te kunnen maken en de bezorgtijd was snel.

Goed telefonisch bereikbaar en prima ondersteuning

De woonhuisventilator is snel geleverd. Bij het aansluiten bleek hij het in eerste instantie niet te doen. Na telefonisch contact met de Ventilatieshop bleek dat mijn bestaande perilex aansluiting niet correct be-aderd bleek te zijn. De servicemedewerker kon mij telefonisch precies uitleggen welke twee draden omgedraaid aangesloten moesten worden. Nadat ik dit op de wandcontactdoos had uitgevoerd werkte alles naar behoren. De ventilator reageert ook snel op vocht in de badkamer en gaat dan meer ventileren. Hij trekt de badkamer hierdoor snel droog.

Snel en goed geleverd

Super levering

Snelle levering, goed product !

Snelle levering en goed product

Prima product en snelle levering

Prima bedrijf

Afvoerventiel besteld, volgende dag opgehaald. Prima geregeld en net afvoerventiel voor de badkamer

Niet wat ik ervan verwacht

Bestelling stond alles op voorraad en leverdatum was 2 dagen later maar na een week moest ik bellen waar het bleef, was schijnbaar niet op voorraad en dan mailen we niet met bericht dat het er niet is maar laten de klant maar bellen, hierdoor kwam het week later wat voor mij slecht uitkwam

Prima badkamerventilator, snel bezorgd.

Ik zocht een nieuwe badkamerventilator. via Ventilatieshop.com makkelijk een keuze kunnen maken. Prima prijs en volgende dag bezorgd.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM