Goede en snelle levering

De levering kwam een dag later dan wat jullie aangaven op de site. Aangezien dit geen haast had was het ook niet als vervelend ervaren. Voor de rest was alles goed geregeld.

Wederom prima

Snelle levering en bestelling als verwacht. Tot de volgende keer maar weer.

Geen tyd verloren, klik en klaar

Het "moeilijkste" was nog het opletten of de "vleugels" de goede kant opgingen. Dus klipt en klaar product, top.

kundige en duidelijk uitleg bij aankoop van Zehnder ComfoFan Silent

Ik kreeg een zeer duidelijke en kundige uitleg omtrent welke Zehnder ComfoFan Silent ik zou moeten nemen, Na de vervangen van mijn oude mijn oude was ik vergeten even een foto de maken van de basis instelling van de Dip switch. even gebeld om nadere uitleg i.v.m instelling basis instelling was voor mijn uitvoering goed mmar men zou wel even een foto maken van een zelfde artikel in het magazijn. en jawel binnen een paar uur had ik de info met de de beloofde foto's top service

Mooi rooster

Rooster ziet er perfect uit. De maatvoering klopt en de levering was inderdaad binnen 24 uur. Kortom perfect.

Ik ben dik tevreden

Het product welke ik zocht zag ik bij VENTILATIESHOP voor een scherpe prijs. Het bestelde is snel geleverd, wij zijn er blij mee en kunnen weer jaren vooruit.

Goede snelle levering

Vandaag besteld morgen in huis

Groot assortiment/Goede kwaliteit

Snelle, goed verzorgde levering.

Prima site en levering

Uitzoeken op de site is prima en de levering eveneens

Goede service!

Mijn bestelling is naar verwachting!

Snelle levering maar verbeterpunten voor het product

Ik zocht een gevelkap met een klep die het afvoerkanaal zou afsluiten op het moment dat de afzuigkap niet meer aan zou staan. Zo wilde ik voorkomen dat als de wind op kap stond deze naar binnen zou blazen met als onprettige bijkomstigheid ook de geur die in de loop der tijd in het afvoerkanaal was ontstaan. De gekochte gevelkap lost het probleem jammer genoeg slechts deels op, omdat de afsluitklep niet echt goed afsluit en bij sterke wind deze toch verder open gaat staan. Wellicht dat een ietwat zwaardere klep en een betere afstelling voor de afsluitklep helpt? Voor het overige een snelle levering, maar een bredere rubberen rand voor de afsluiting van de gevelkap op de muur en een mal voor de boorgaten zouden niet hebben misstaan.

Snelle levering, prima produkt, goed verpakt

Snelle levering, prima produkt, goed verpakt

Snelle levering en prima producten

Ik had voor 12 uur besteld en diezelfde avond kreeg ik mijn bestelling al binnen, dat is echt super snel. De producten zijn prima en de ventilator is lekker stil. Ook de extra handleiding per mail is heel goed. Monteren was daarmee geen enkel probleem.

goede ervaring, behulpzaam, ook na de tijd toe ik een factuur nodig had e ik een verkeerd mail adres had opgegeven.

Een mooie design ventilatiedop

Ik zocht een ventilatiedop en vond hier een mooi design model en ben hier heel tevreden mee.

Top leverancier

Compleet DN200 kanaal systeem aangelegd met DN125 aftakkingen, Luchtverwarming verdeelkast vervangen voor geisoleerde thermo kanalen, na installatie door de installateur de puntjes op de i zetten aangezien ze geen tijd hadden na het plaatsen van kanaalairco. Het materiaal thermoduct verwerkt erg mooi, ik was bang dat het erg zwaar zou gaan naar dat viel alles mee. Tip voor de winkel, wellicht wat meer montage video's over het verwerken van het materiaal (insteek,beugeling, na isolatie, mal-voorbeeld voor isolatie materiaal) hadden mij eerder over de streek getrokken. Al met al prettige winkel met keurig transport. (postnl voor kleine pakketen en vrachtwagen voor het geote werk)

gevonden wat ik elders niet vind

uitgebreid assortiment, netjes gerangschikt, duidelijke uitleg en snel in huis

Keurig en snel

Bestelling netjes verpakt op snelle wijze bezorgd. Bestelling voldoet volledig aan beschrijving

Prima bedrijf

Ik had een probleem met de aansluiting. Perfect opgelost

Snel geleverd tegen scherpe prijs.

Snel geleverd en eenvoudig te monteren

Het product werd snel geleverd en was best eenvoudig te instaleren. Bovendien is die inderdaad zo stil dat het niet opvalt dat hij erin zit. Al en al dik tevreden!

Netjes op tijd bezorg.

Netjes en op tijd bezorg alleen de verpaking had wel iets minder gemogen de verpaking die ik kreeg konden wel 20 stuks in.

Snel geleverd, echter moeilijk te koppelen

Afstand bediening was snel geleverd. Echter niet te koppelen met de MVS. Volgens mij ontbreekt er een printplaat met een lampje. Dit doorgegeven, maar wacht nog op antwoord.

niks mis mee

op maandag besteld en dinsdag na de middag in huis prima toch.

Uitermate slechte ervaring met de courier Trunkrs

Bij de bestelling heb ik aangegeven - maandag avond afleveren. s'avonds geen aflevering. Navraag: aflevering wordt dinsdag Hele dag erop gewacht, krijgen s'avonds bericht: Sorry u was niet thuis, we komen morgen opnieuw langs (Er is niemand aan de deur geweest !) Woensdag - hele dag wordt er niets gebracht Donderdag - uiteindelijk bezorgd. Mijn advies. Stop met dit bedrijf, het zijn prutsers

21 Boylestraat C

Ede 6718XM