Top product

Ik hoef niet meer een geurtje te spuiten. Werkt optimaal. Een topper is het.toppie.

Zie onderstaande

5 december pakket teruggestuurd en tot op heden niets vernomen

Wederom goed verpakt en zeer snel geleverd

6 jaar geleden ook geshopt, heden 2022 nog steeds goed en snel bezorgd, chapeau !!

Prima webshop

Spullen snel en netjes verpakt ontvangen, prijs ook goed

Prima ventilator, snel geleverd!!

Onze badkamer spiegel besloeg altijd na het douchen. De ventilator was duidelijk niet op zijn taak berekend. Na plaatsing van de nieuwe: probleem opgelost!

Top bedrijf

Twee keer iets besteld bij deze zaak, goed advies en snelle levering. 1 onderdeel wat ik besteld had bleek achteraf gezien niet nodig, deze retour is snel in behandeling genomen en ook weer snel en correct afgehandeld.

Goed product

Kwam eerder dan beloofd ziet er goed uit goede kwaliteit

Klant is koning.

Bestelling eenvoudig. Advies uitstekend. Afwikkeling en (avond)bezorging snel en volgens afspraak. Uitstekend werkend product (badkamerventilator). In een woord voortreffelijk.

Snel en eenvoudig

Mooi producten, snel geleverd, hulpzaam personeel.

Overtreft verwachting

Keurige communicatie. Instructies vooraf gemaild. Netjes verpakt en op tijd afgeleverd.

Vlotte afhandeling, prima prijzen van producten

Heb vrij gemakkelijk producten kunnen bestellen, en artikelen die niet nodig waren achteraf gemakkelijk kunnen retourneren. Vlotte afhandeling van de retour. Prima webshop

Voor herhaling vatbaar

Goed geregeld

Geen problemen

ZEER GOED

ALLES IS SNEL EN GIOED GELEVERD.

Goeie aftersales

Ja, dit is heel erg fijn. Als je een vraag hebt krijg je een antwoord op maat terug met nog wat tips en adviezen erbij. Daar kun je wat mee Heldere website en ook Levering vlot en compleet

Super snelle levering!

Super snel geleverd en top voor elkaar, zeker een aanrader!

prima webshop, goede communicatie en snelle levering

Zoals hierboven omschreven

Prettig!

Wat een fijne winkel! Makkelijk te bestellen en toen ik ontdekte dat ik een ventilator zonder timer had besteld ipv met, kon ik die makkelijk annuleren telefonisch. Bestelling snel ontvangen en voldeed prima aan verwachting.

Alu ventilatieroosters snel geleverd.

Heldere omschrijving, makkelijk bestellen en prima producten!

In verband met koudeval bij de afzuigkap op zoek gegaan naar een terugslag-/vlinderklep voor in het kanaal (150). Na plaatsing, wat zeer eenvoudig verliep, geen last meer van ongewenste koudeval! Openen en sluiten van de klep gaat zeer soepel, leuk om te zien (stand 1-2-3 van de afzuigkap)

Overzichtelijk, duidelijk, snelle levering, in een zin top!

Afhandeling prima, product matig.

De ordrachandeljng, verzending en verpakking zijn prima. Het produkt was minder: de vlinder kleppen konden niet vrij bewegen. Met wat verbuigen van de klem bevestiging heb ik dat opgelost en direct terug gemeld aan Ventilatie shop. Geen reactie gehad, dus communicatie kan ook beter.

Prima afgehandeld

De bestelling werd snel thuis bezorgd.

Alleen maar positief.

2 roosters besteld, en een paar dagen later zij ze bezorgd.Dus helemaal top.

Snelle levering!

Roosters prima!