Snelle en goede service!

Bestelling was snel verstuurd en goed verpakt.

Dringend nodig.

Oplevering badkamer liep niet als verwacht. Door snel een keuze te maken voor een grote volume ventilator bij de VentilatieShop, waren wij op tijd klaar andere dag. Enorme keuze en door zeer snel te leveren dezelfde dag is geweldig.

Beloofd is beloofd

Gied

supergoed

snelle levering tegen zeer scherpe prijs. ook de klantenservice is erg behulpzaam en vriendelijk. Fijne webshop, een aanrader.

Goede prijs/kwaliteit

Goede prijs/kwaliteitsverhouding en snel geleverd.

Prachtig design ventilatierooster

Het is echt een mooi ding. Ik had wel een probleem met het installeren van de aansluitbus. De afvoer had een diameter van 125 mm (buitenmaat) en de aansluitbus ook. Dat ging niet passen. Door de aansluitbus op meerdere plaatsen in te zagen heb ik 'm er in kunnen klemmen. Misschien een tip om in de productomschrijving aan te geven dat 125 mm de buitenmaat is. Maar ondanks dat is het een prachtig ding en ik ben er blij mee :-)

Goede producten en top service

Al regelmatig kwaliteitsproducten gekocht bij Ventilatieshop. De specificaties, productomschrijvingen en instructies (geschreven én video) maken een productselectie en installatie tot een gemak. Ook wanneer je een product nog na ruim 90 dagen retourneert is dit ook geen enkel probleem. En ontvang je ook vrij snel een bevestiging en je aankoopbedrag retour. Zonder gedoe.

snelle nette levering

snelle nette levering

Comfort Line Aircobreeze R290 Doet wat hij moet doen.

De eerste dagen even wennen toen ik het apparaat binnen kreeg was het weer met veel vocht in de lucht (mist) dus moest ik regelmatig het water aftappen jammer dat het aftapkraantje niet een centimeter hoger zit.De verwarming werkt goed en verwarmt een vertrek zoals aangegeven en zelfs nog wat meer. Over de bezorging ook niks te klagen precies op de afgesproken tijd binnen. Freek.

Prima service. Lage prijzen

Fijne webshop. Snelle levering breed assortiment. Lage prijzen

Prima en op tijd

Prima optijd keurig verpakt

Naar mijn verwachting!

Kwalitatief goede producten, snelle levering !

Prettig geholpen, goede kennis en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ben al een paar keer in de winkel geweest. Prettige verkoper, luistert goed naar de klant en denkt mee in passende oplossingen. Top geregeld.

Perfecte service

Zijn zeer goede service zeer aanbevel cancel alarmens

Uitstekende service

Keurig advies , levering op tijd , duidelijke instructies via internet you tube .

Klantvriendelijke en communicatieve webshop met duidelijke website.

Prima woonventilatie box ondanks enige vertraging toch nog snel geleverd. Communicatie over vertraging in levering door eigen vervoerder kon beter. Derhalve een halve ster minder. Overigens communicatie over product en behulpzaamheid bij installatie per telefoon uitstekend.

Uitmuntend !!

Zeer snelle levering, zelfs in de drukste maand van het jaar !! Een door mij fout bestelde item werd de volgende dag vervangen !! Een overbodig item kon ik kosteloos terug sturen en het geld werd zeer snel terug op mijn rekening gestort. Petje af voor de Ventilatieshop !!

goede service

Makkelijk bestellen. Pakje was vertraagd door Post. Bellen naar Ventilatieshop; Kreeg meteen iemand aan de lijn die het snel had geregeld. Goede kwaliteit en niet duur!

Zeer snelle levering

▪︎Ruime assortiment ▪︎Snelle levering Op een of andere manier klopte de maat niet. De kap had de maat 100/90, dat inhoud dat de kap mijn inziens zou moeten passen op zowel een buis van 100 als een buis van 90. Echter paste deze kap niet op de buis die ik had van 90! En ook niet op een mof van 90. Dus ik had niets aan deze kap.

helemaal prima

Hartelijk dank voor de goede ervaring!

Hoe klein de bestelling ook: je wordt serieus genomen

In het uitgebreide assortiment zat perfect het rooster wat ik zocht. Snelle ophaalmogelijkheid in Ede en een vriendelijke medewerker maken dat ik hier zeker eens terug kan komen.

Goede ventilator

Doet het goed, veel functies zodat je hem helemaal naar wens kunt instellen. Maximale stand maakt wel wat geluid en de aansluitdraden passen wat moeilijk in de aansluiting

Geen klachten

Zeer professioneel

Armaflex

Product op voorraad maar helaas pas 5 werkdagen later verzonden. Vervolgens doet PostNL nog eens 4 dagen over de bezorging en dan ook nog op een PostNL-punt 7km van het PostNL-punt in mijn woonplaats. Prijs - kwaliteit is goed.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM