Ruim assortiment en volgende dag geleverd

Ruim assortiment en volgende dag geleverd.

instellen valt tegen

Op het moment zuigt hij geen lucht bij douche maar erna. nog niet helemaal tevreden. knoppen werken niet

prima sevise en prijs

snel engoed geholpen

Wij zijn zeer tevreden over het product en snelle levering, hartelijk bedankt

Wij zijn zeer tevreden over het product en de snelle levering, hartelijk bedankt monica

scherp geprijsd en snel onbeschadigd geleverd.

Door de prijsstelling twijfelde ik een beetje over de kwaliteit, maar niks is minder waar, prachtig RVS product! Ook de toebehoren waren secuur en keurig verpakt en daardoor onbeschadigd aangekomen. Aanrader!

Prims

Alles precies zoals bestel Snelle levering

Geweldig. Super snel !!

Bestelling werd door U snel geleverd. Alleen jammer dat het niet lukte om het pakket uit een Pick up Point te krijgen met een pincode. Ben nog steeds in contact met Postnl en heb U ook geinformeerd over de gang van zaken. Ik wacht geduldig af !!!!

prima!

Duidelijke website, goede omschrijving van de produkten en een snelle levering!

prima!

Duidelijke website, goede omschrijving van de produkten en een snelle levering!

Materiaal komt overeen met de website.

Materiaal komt overeen met de website.

Via klantenservice snel het juiste artikel

In mijn bestaande ventilator zat geen terugslagklep. Om energie te besparen en de kou buiten te houden wilde ik een terugslagklep na monteren. Met wat foto's van de bestaande ventilator kon de klantenservice gemakkelijk aangegeven wat ik moest bestellen. En nog voordelig ook!

Via klantenservice snel het juiste artikel

Goede ventilator voor op een raam.

Redelijk qua geluid en loopt soepel.

Goede ventilator voor op een raam.

Redelijk qua geluid en loopt soepel.

Ben gewoon tevreden

Snelle levering.correct produkt

Ben gewoon tevreden

Snelle levering.correct produkt

Goed geleverd

Goed geleverd

Installatie was geen probleem. Werkt prima.

Installatie was geen probleem. Werkt prima.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM