Goede service en coulant met in- en omruilen

Ze denken goed mee

Product voldoet aan de verwachtingen.

Goede shop duidelijke site.

Duidelijke site en pijlsnelle levering

Bij mij kwam er veel kou door de afzuigkap de keuken in. Er blijkt een klep te bestaan die de buis in eenrichtingsverkeer afsluit. Die had ik snel gevonden bij www.ventilatieshop.com en direct besteld. Zonder extra kosten werd die dezelfde dag om 19.00uur bezorgd. Echt geweldig, direct gemonteerd en het verschil is enorm!

Duidelijke site en pijlsnelle levering

Goede prijs en Snel geleverd

Bestelling was zo gedaan. Product (woonhuisventilator) was goed geprijsd, snel geleverd en netjes verpakt. Zeer tevreden en zou hier een volgende keer gewoon weer bestellen. Mvg Robert

Solide goed werkende ventilator klep

Goed te plaatsen en werk goed in de laagste stand van de ventilator bij een verticale plaatsing

Ok

Snelle levering, prima procuct

Alles ging gemakkelijk. Geen gedoe

Snelle levering, prima procuct

Alles ging gemakkelijk. Geen gedoe

Helemaal top

Alles goed goed geleverd en snel.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM