Goede snelle levering

perfect

op tijd en snel geleverd

perfect

Snel en goede producten.

Top geregeld. Ook een retour was snel en goed geregeld.

Snelle levering. Prima retour-regeling. Aanrader!

Snelle levering. Prima retour-regeling. Aanrader!

Verschrikkelijk

voor verschillende casussen gebruik ik regelmatig in de panel doorverwijzingen voor de leerlingen naar ventilatieshop, ventilatieland, technische unie. Er is een bestelling geplaatst voor een armaflex en hebben die nooit ontvangen. Na 4 dagen werd er contact opgenomen met de klantenservice die mij zeer duidelijk heeft gemaakt dat ventilatieshop niks voor mij kon betekenen omdat het heel druk is tijdens de decembermaanden. Het is meer dan logisch dat er rekening gehouden word dat ventilatieshop afhankelijk is van de postnl, Maar de boodschap van de klantenservice luid (Als er geen hulp Komt Sterkte). Het zou je toevallig moeten overkomen als je materiaal nou net binnen 2 dagen nodig hebt dan lijkt ventilatieshop opeens een uitkomst Goedkoop is Duurkoop

Snel geleverd, goed apparaat

Een gestelde vraag werd snel beantwoord en het product, de Cubic luchtkwaliteit meter, voldoet prima. Alleen de steker in het stopcontact en het werkt! De combinatie van CO2 en fijnstofmeter is zeer praktisch en werpt een andere blik op de luchtkwaliteit binnenshuis. Door de permanente display verlichting is hij altijd goed afleesbaar.

uitstekend, zeer tevreden

contact met de klantenservice verliep prima. Advies gekregen waarmee ik kon proberen mijn ventilator, eenmaal gestart, te laten stoppen. Toen dat niet lukte stikkers gekregen om mijn ventilator op te sturen. En na een dag of 10 een nieuwe ventilator onder garantie ontvangen.

uitstekend, zeer tevreden

Snel en zorgvuldig ontvangen

Ik zocht een goed ventilatie systeem voor onze nieuwe keuken. Deze in en uitlaat ventilatie rooster voldoet aan deze eisen. Mijn dank hiervoor.

Goed zoals verwacht

Een badkamer ventilator besteld welke snel is geleverd en aan de verwachting voldoet. Goed op de hoogte gehouden van de status van mijn levering.

Ik had het onderdeel supersnel in huis

Zie boven

Ik had het onderdeel supersnel in huis

Zie boven

Snelle bezorging goed product!

Makkelijk te bestellen, snel geleverd en goed product.

Vlotte, correcte en vakkundige afhandeling.

Snelle levering. Bij technisch vraagstuk (ik ben een leek op stroom gebied) ben ik correct en vakkundig begeleid zodat installatie succesvol is voltooid.

je wens op tijd

had armaflex met spoed nodig greep mis bij een leverancier ventilatie shop had t voorraad en snel ter plaatse dus dat is voor herhaling vat baar

je wens op tijd

21 Boylestraat C