Vlotte, correcte en vakkundige afhandeling.

Snelle levering. Bij technisch vraagstuk (ik ben een leek op stroom gebied) ben ik correct en vakkundig begeleid zodat installatie succesvol is voltooid.

je wens op tijd

had armaflex met spoed nodig greep mis bij een leverancier ventilatie shop had t voorraad en snel ter plaatse dus dat is voor herhaling vat baar

Goede en snelle service

Ik kreeg een defect apparaat, maar er werd gelijk een nieuwe toegezonden.

Goede en snelle service

Ik kreeg een defect apparaat, maar er werd gelijk een nieuwe toegezonden.

Uitstekende service

Snel, goedkoop en volgens afspraak geleverd.

Goede ervaring en komen de afspraak na

Goed prijs en kwaliteit en komen de afspraak na

Goede ervaring en komen de afspraak na

Goed prijs en kwaliteit en komen de afspraak na

Werkt goed zoals beschreven! 1 klein dingetje er is een terug slag klep in de motor! Deze sluit niet helemaal af! Dat is jammer voor de rest dik in orde!!

snelle levering,prima prijzen

jammer dat er niet bij staat dat het buitenmaat of binnenmaat gaat

Bestelling gedaan op 1 December. Op te halen 3 December

Ik heb Set van 3 schuimringen t.b.v. afdichting STK 100-125 afzuigventiel besteld welke al op 3 December in de Postnl kast af te halen waren. Echter met hulp van een vriendelijke medewerkster van AH (waar de kast stond) lukte het niet om met de ontvangen pincode mijn pakket uit de kast te krijgen. Helaas. Verschillende pogingen gedaan maar niets lukte. Volgens Postnl is het pakket op 3 December uitgeleverd. Heb contact gehad met jullie en kreeg bericht dat het pakket bij Pick Up Point zou zijn achtergebleven. Benieuwd hoe dit afloopt. Met vriendelijke groeten, L.Thissen Venlo

Precies wat ik zocht

werkt geweldig loopt na tot ingestelde vochtigheidsgraad is bereikt.

3 keer top producten

Voor een recente verbouwing heb ik tweebventilatoren met WTW en een buisventilator gekocht bij ventilatieshop.com. Iedere keer werden die keuring de volgende dag netjes ingepakt geleverd. Zelfs toen een beter model weer in voorraad was mocht ik na 2 manden een ongebruikte item gratis omruilen. Super service en top producten tegen de scherpste prijzen. Beter kan niet!

3 keer top producten

Alles was tip top .

goede service product zoals omschreven en goede prijs kwaliteit.

Gewoon goed .

Voor de eerste keer n bestelling geplaatst en alles correct geleverd . Helaas 2 artikelen zelf niet goed gemeten. Retourzenden geen probleem. Kreeg net bericht dat ze terug zijn bij Ventilatiestrip. De nieuwe ondertussen al gemonteerd

Goed product

21 Boylestraat C