Door Black Friday duurde de levering iets langer maar toch tevreden.

prima service

Helaas had ik een fout gemaakt, waardoor het artikel niet geschikt was. Contact opgenomen en retour gezonden. Geld stond binnen een aantal dagen weer op de rekening. Hulde voor de afhandeling.

Fijne zaak met snelle levering

Geen klachten, ondanks drukke tijd, bestelling toch snel geleverd.

Ervaring shop goed, bezorgdienst Trunkrs drama

Zowel telefonisch als fysiek in de winkel goede informatie en hulp gekregen voor mijn woning. Uiteindelijk voor veel geld WTWs besteld die snel geleverd zouden worden (volgende dag). Uiteindelijk heeft dit een week geduurd omdat Trunkrs de boel aan het flessen was.

Altijd goede service echt waar je op kunt bouwen

Altijd goede service echt waar je op kunt bouwen

Ondanks leverings problemen snel geleverd

Eerste instantie niet leverbaar na bellen toch een manier gevonden om te leveren

Ze doen wat ze zeggen

Keurig verpakt, netjes op tijd, goed kwaliteit en zeker niet de duurste. Ik hou er van.

Ze doen wat ze zeggen

Prima, maar bestelling niet geheel kloppend

Helaas blijken er bij onze bestelling in 2 dozen een ander ventiel te zitten dan besteld. Klantenservice vraagt om foto’s en kijkt nog naar een oplossing.

Bestellen ging heel makkelijk via de site en mijn ventilatie buisjes waren volgende dag bezorgd, (goedkoper dan elke andere winkels)kan beter? Dank ventilatieshop ,

21 Boylestraat C

Ede 6718XM