Duidelijke shop, snel geleverd, goede kwaliteit materiaal

Sluitklep besteld voor in het afvoerkanaal van de afzuigkap, produkt was goed omschreven en kwalitatief goed,

Duidelijke shop, snel geleverd, goede kwaliteit materiaal

Makkelijke website en deskundige mensen in de winkel.

Mijn spullen heb ik via de website en ook in de winkel gekocht. De website is duidelijk en overzichtelijk en de levering gaat snel. In de winkel krijg je helder en deskundig advies over een probleem, maar ook over het gebruik van de producten. Voor mijn volgende project ga ik weer naar de Ventilatieshop.

Makkelijke website en deskundige mensen in de winkel.

Voortreffelijk bedrijf met producten met een goede prijs- kwaliteitsverhouding.

Duidelijke site waar ik heb gekozen voor een design afsluitventiel in de kamer.

Voortreffelijk bedrijf met producten met een goede prijs- kwaliteitsverhouding.

Duidelijke site waar ik heb gekozen voor een design afsluitventiel in de kamer.

Ik heb nog nooit meegemaakt dat ik in de ochtend een bestelling plaatste en aan het eind van de dag het product al binnen te hebben gewoon top. Het product was goed verpakt, dus 5 sterren.

fast delivery

The score describes better than words

super goede service

een heel snelle levering geweldig

Snel en correct geleverd.

Snel en correct geleverd. Prima product / kwaliteit verhouding. Goed en snel advies.

Positief

Goede producten tegen mooie prijzen.

De order is correct en tijdig afgeleverd

De order is correct en tijdig afgeleverd. In een eerder geval heb ik een paar keer advies ingewonnen bij de Ventilatieshop. Dat advies was correct en welkom. Later heb ik mede om die reden hier spullen gekocht en zoals de titel al aangeeft: die order is correct en tijdig afgeleverd. Dus 5 sterren.

snelle reactie; actie; verzending ; en aankoop voldoet aan de verwachting.

snelle bezorging na aankoop en bij in gebruik name volgens de duidelijke beschrijving voldoet het zeker aan de verwachting.

Alles geod gegaan

Alles goed

Winkel goed maar bezorging minder

De bezorging werd twee keer uitgesteld door bezorger Trunkrs. Omdat die steeds 's avonds laat zou plaatsvinden, moesten we op blijven. Toen eenmaal werd bezorgd reed het busje al weg toen ik opendeed. Je kunt bij de bestelling kiezen voor een andere bezorger, bijvoorbeeld PostNL.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM