Badkamer ventilator was defect geraakt, gezocht en exact hetzelfde type bij ventilatieshop gevonden, simpel kunnen vervangen mbv de bijgevoegde handleiding. Daarbij volgende dag al in huis, Super.
Makelijk website en snel geleverd
Goedemiddag Bas, Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de website en de snelle levering. Vriendelijke groet, Kees Ventilatieshop
Goede kwaliteit materialen en bij verkeerde meting een vlotte ruiling. Ik zou de luchtgevulde plastic vullingen voor de doosjes niet doen. Betrouwbaar adres
Veel onderdelen beschikbaar. Zowel online als in de shop.
Netjes geleverd 2 dingen nageleverd maar netjes mail van gekregen dat ze later zouden komen Zeer tevreden
We hebben onlangs een compleet ventilatiesysteem met alles er op en er aan uitgezocht. Super fijne uitgebreide site, en okee advies vooraf. Kwa prijs niet altijd de voordeligste maar overall gewoon goed. Tot dan toe scoren jullie goed. En dan is het volledige bedrag overgemaakt en blijft alle communicatie uit. Heb twee weken lang zelf er achteraan moeten zitten of ze aub willen versturen, en elke keer loze beloftes van klantenservice medewerkers die niet worden opgevolgd. Om uiteindelijk uit het niets een mailtje te krijgen dat over 2 uur een vrachtwagen bij mij voor de deur staat met een palletzending ter waarde van bijna 4000 euro. Zonder enig overleg, ondanks telkens aangeven dat ik niet elke dag thuis ben en ook een leven heb buiten Ventilatieshop. Botte medewerker met het bericht "zoek het uit wij gaan de zending niet aanpassen. Uiteindelijk alles ontvangen in twee zendingen, maar heeft me enorm veel energie gekost. Zeker geen aanrader.
Goedemorgen, K, Bedankt voor je uitgebreide feedback. Het spijt me te horen dat je ervaring met onze klantenservice niet naar wens is verlopen en dat de communicatie rondom de levering niet goed was. Dat is absoluut niet de service die we willen bieden. Het is vervelend dat je herhaaldelijk zelf achter de zendingen hebt moeten aanlopen, zeker gezien de waarde van de bestelling. We begrijpen dat het niet prettig is om ongevraagd een levering te ontvangen, vooral als je eerder hebt aangegeven dat je niet altijd thuis bent. Dit had beter gecoördineerd moeten worden, en ik zal je ervaring bespreken met ons team om dit in de toekomst te voorkomen. Ik waardeer het dat je ons op deze zaken wijst. We streven ernaar om zowel de klantbeleving als de communicatie te verbeteren, zodat dit soort situaties niet meer voorkomen. Vriendelijke groet, Kees Ventilatieshop
Gewoon goed
J.E, Stork Air, mechanische afzuiging hangt boven de cv-ketel. Op 4 plaatsten in het plafond van onze flat zitten 4 witte plastic gevallen. Je haalt er 1 uit en je ziet vuil en een versleten schuimrubber ring. Schoonmaken kan pas wanneer je de schuimrubber ring ook kunt vervangen, dit is net zo netjes. Maar hoe heet zo'n ding in het plafond en bij welke winkel moet je zijn. Eerst lokaal in de buurt rond gesjouwd en niets kunnen vinden. Toen maar op internet gezocht en gevonden. (De snelle levering is prima maar dat had ook een paar dagen mogen duren hoor,)
Goedemorgen, J.E., Bedankt voor je review! Het is goed om te horen dat je het juiste onderdeel hebt gevonden voor je systeem. We begrijpen dat het lastig kan zijn om specifieke onderdelen te vinden, maar fijn dat we je verder konden helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk voor je klaar. Vriendelijke groet, Kees Ventilatieshop
Vlot gekeverd en het materiaal ziet er zeer degelijk uit.
De medewerkers hebben alle tijd voor je en geven je een uitgebreid en zeer goed advies. Even daarna had ik een fout gemaakt in mijn bestelling. Dat werd direct opgepakt en super snel opgelost ondanks dat het mijn eigen fout was. Ook in de winkel zag ik dat de medewerkers echt de tijd nemen om je goed te informeren en ze zijn echt goed op de hoogte.
Goedemorgen, René, Dank je wel voor de positieve review! Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent, zowel telefonisch als in de winkel. We vinden het belangrijk om de tijd voor onze klanten te nemen en hen goed te adviseren. Geweldig dat alles snel en goed opgelost is. Vriendelijke groet, Kees Ventilatieshop
Al sinds enige jaren koop ik bij ventiatieshop. De kwaliteit en het vakkundig advies zijn van hoog niveau. Echter bezorgen op een andere locatie dan ons bedrijfsadres is een groot probleem. Bij mijn laatste bestelling heb ik in het vak "opmerkingen" een ander afleveradres opgegeven. Blijkbaar is er niets mee gedaan. Op zaterdagmorgen kon ik, omdat mijn bestelling naar mijn huis was gebracht, een aanhanger vol materialen naar mijn werklocatie brengen.
Terugslagklep voor afzuigkap besteld: koude luchtstroom is verdwenen. Klep opent en sluit geruisloos.
Het telefonisch contact over het product wat ik zocht verliep moeizaam. De dame aan de telefoon had moeite met mijn vragen en moest navragen wat ze er mee moest, dit is natuurlijk niet zo erg maar de toon die het antwoord had viel bij mij verkeerd. Uiteindelijk na ontvangst van het product is het eindelijk helemaal goed gekomen en zijn we er blij mee.
Goedemorgen, A.H., Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat het telefonisch contact niet helemaal soepel verliep. Fijn dat het uiteindelijk goed is gekomen en dat je tevreden bent met het product. We waarderen je feedback en nemen dit mee om onze service te verbeteren. Vriendelijke groet, Kees Ventilatieshop
Perfect geregeld.
De medewerkers zijn zeer vriendelijk en denken mee over het het vinden van de juiste oplossing en materialen.
Goedemorgen, Michel, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat onze medewerkers je goed hebben geholpen en met je hebben meegedacht. Daar doen we het voor! Vriendelijke groet, Kees Ventilatieshop
snelle service en prima product. Doet wat het belooft.
ik heb bij Ventilatieshop twee deurrooster besteld niet goedkoop maar wel goede en stevige kwaliteit. Bestelling en levering verliep snel en goed.
Goedemorgen, Ron, Bedankt voor je review! Mooi dat je tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering. Veel plezier met je aankoop! Vriendelijke groet, Kees Ventilatieshop
Op eenvoudige wijze een keuze kunnen maken. Ventilator draait inmiddels paar weken naar super tevredenheid.
Ventilatieshop heeft een ruim assortiment, gunstige prijzen en de levertijd is lekker snel.
Uitgebreide keuze, snel geleverd en het allerbelangrijkste goed materiaal
Goedemorgen, Paul, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze keuze, levering en de kwaliteit van het materiaal. Vriendelijke groet, Kees Ventilatieshop
Goed, goedkoop en snelle levering
Snelle bezorging en snel contact met helpdesk
Goedemorgen, D, Bedankt voor de positieve review! Fijn dat de bezorging en het contact met de helpdesk snel zijn verlopen. We staan altijd klaar om te helpen. Vriendelijke groet, Kees Ventilatieshop
Snelle levering, beste prijzen.
Ruim aanbod en was makkelijk te vinden wat ik zocht. Prijs ook redelijk.
Duidelijke website om een juiste keus te maken voor je project.
Goedemorgen, Marcel, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn dat de website je heeft geholpen om de juiste keuze te maken voor je project. Vriendelijke groet, Kees Ventilatieshop
21 Boylestraat C
Ede 6718XM