Snel contact en juiste advies. Daarna snel geleverd.

Ik had allereerst gebeld voor advies. Vriendelijk persoon die in een paar stappen de juiste ventilator adviseerde. Deze op de webshop besteld en volgende dag in huis. Inmiddels geinstalleerd en werkt perfect.

goede communicatie, helder en op tijd

Berichtgeving via mail is prima in orde, goed verpakt

Snel en goed geleverd

klep is van goede kwaliteit en de prijs is ook goed, ga zo door.

correcte afhandeling

Het gevraagde op tijd geleverd

Goede produkten, snel geleverd tegen scherpe prijs.

Om luchtkanaal afzuigkap te vervangen heb ik bij de ventilatieshop de produkten kunnen vinden voor functionele, passende en mooie afwerking. Producten werden snel geleverd en zijn precies wat ik er van verwacht/gehoopt had. Installatie was makkelijk.

Veel keuze, snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding.

De titel zegt het allemaal…….prima ervaring dus!!

Goede kwaliteit en zien er heel mooi uit…

Makkelijke site snelle verzending goed product

Nu voor de tweede keer een product besteld en ben er weer tevreden over, snel verzonden en de moeite genomen om het netjes en veilig in te pakken, tot de volgende keer

Gewoon goed

Snel en goed product geleverd

Goede ervaring en goed product met scherpe prijs

Snelle levering en goede prijzen

Snelle service en fantastisch produkt

Ducobox had ik 5 jaar eerder moeten kopen wat een verschil met de oude koffiemolen. Ook voor een amateur goed te instaleren.

Super snelle levering; goede kwaliteit.

Besteld, 1 dag later zoals aangegeven geleverd. Per abuis de terugslagklep verwijderd (plastic folie). Bij navraag m.b.t. de TK te woord gestaan door vriendelijke medewerker.

Werkt uitstekend met eenvoudige bediening.

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop. Kan het iedereen aanbevelen. Het ventilatierooster werkt uitstekend.

Goede prijs en snel geleverd

Product als omschreven en op tijd geleverd

Super snelle levering ,top

Doet wat het belooft

Websitebezoek is simpel en duidelijk. Ben er blij mee.

Adequate afhandeling

Makkelijke webshop

snel goed en betaalbaar

t stuk wit pvc keurig verpakt en snel verzonden . top

Snel geleverd.

na de onderdelen te hebben uitgekozen en opgegeven was de levering er snel.

Top geleverde materialen

Bestellen was makkelijk en info duidelijk. Levering snel en alles netjes verpakt. Gewoon zoals het hoort.

Komen na wat ze beloven!

Ventilatieshop.com is een uitstekende webshop.

Ik ventileer mijn mening over Ventilatieshop.com graag. Het is gemakkelijk zoeken en vinden op de webshop naar de ventilator die je nodig hebt. En ook naar de accessoires die er bij kunnen voor een gemakkelijke montage. Samen met de snelle levering een uitstekende webshop.

Eerst een hele goede ervarin. Daarna een dompertje

Een mooie ventilator uitgezocht met 10% blackvrijday korting. Op donderdag bezorgd. De volgende ochtend bij het wakker worden een mail van blackvrijday korting 25%. Tip stuur de klanten die in deze dagen voor een hogere prijs iets gekocht hebben deze mail niet of pas de mailing aan. Je denkt een goede deal te doen maar het kon toch beter.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM