Veel keuze en makkelijk te bestellen.

Overzichtelijke site en een retour van een verkeerd besteld product was snel geregeld.

Goede prijs kwaliteit verhouding

De ventilator werd keurig afgeleverd volgens de gestelde periode en dat allemaal voor een gunstige prijs

Precies wat ik zocht!

Ja, perfect qua maat en kwaliteit, bezorging ook verliep uitstekend.

Product en service zoals verwacht

Bij Ventilatieshop.com heb ik een badkamerventilator besteld. Deze werd geleverd op het moment dat ik had verwacht, zat goed verpakt en voldeed aan de verwachtingen en omschrijvingen op de webshop. Mijn ventilatie materialen bestel ik meestal hier, omdat ik kan vinden wat ik zoek en geleverd krijg wat ik verwacht

Goed materiaal

Goed materiaal alleen snelheid van leveren was iets minder verder dikke prima

plastic eindkapjes waren bij alle 2 de strips kappot,

producten controleren voor je ze verstuurd zou helpen, kwam in onbeschadigde doos aan, maar bij het uitpakken waren bij alle 2 de ventilatieroosters de pvc hoeken kappot, heb dus zelf maar proberen te repareren en afkitten, maar had wel beter verwacht

Professioneel en vooral vriendelijk!!

Zeer goede klantenservice die luistert en adviseert

Webshop is goed, veel keuze

Levering oke, maar ik moet ze nog monteren, denk dat het goed komt.

De bestelling netjes ontvangen

De badkamerventilator werd netjes verpakt geleverd. Jammer dat de (handig!) vooraf gestuurde link van de handleiding niet werkte en het het attenderen hierop ook niet zo belangrijk werd gevonden.

Altijd super tevreden over de service, prijs en kwaliteitsverhouding

Top producten tegen de goede prijs en de volgende dag in huis. Wat wil een ondernemer nog meer…. Ideale partner.

goede service en levering naar transportbedrijf.

Mijn ervaring is positief echter verzoek ik wel om een andere bezorgdienst want ik heb een week moeten wachten op mijn bestelling.

Prima producten

Levering kwam er in delen binnen. Gaf wat vertraging in BV de klus. Alles prima verlopen verder.

Prima geholpen.

Ruime sortering en goed advies. Levering van ventilatiebox keurig.

Hebben alleen goed spul

Hebben alleen goed spul

Product was goed, levering heeft uiteindelijk 1 week geduurd

Product was goed, levering heeft uiteindelijk 1 week geduurd terwijl ik het met haast nodig had en de website aangaf levering de volgende dag.

Snelle levering en prima kwaliteit.

Ik kreeg goed telefonisch advies over de juiste filters. Bestelling werd supersnel geleverd.

Goede keuzehulp

Ik was op zoek naar een nieuwe ventilator voor mijn badkamer en de keuzehulp op de website hielp mij als leek goed op weg.

Wat een fijne service

Naast goede spullen en perfecte aflevering, ben ik zeer tevreden over de service. De medewerker in 'de winkel' dacht goed met mij mee, liet alternatieven zien en legde uit waarom die in mijn situatie niet geschikt waren. Tevens kreeg ik een waardevolle en simpele tip voor het geval mijn terugslagklep toch zou gaan klepperen en hoe dit op te lossen. De website is verder top: wat een informatie over een artikel. Het onzekere van online bestellen wordt hiermee weggenomen. Daarbij ligt de winkel dicht bij de afrit van de snelweg.

Tot nu toe uitstekend

Ik heb de ventielen alvast besteld, en snel gekregen, maar moeten nog geplaatst worden in het nieuwe huis. Het huis moet nog worden opgeleverd, 19-6-26.

heel erg goed

Prima product tegen redelijke prijs

Mooi en degelijk product voor een redelijk prijs. Bad rooster is zeer functioneel en past mooi bij bad en tegels

Prima advies

Tweede keer gekocht en weer goed geadviseerd en geleverd

Mooi rooster

Eenvoudig rooster precies waar het voor gemaakt is

Prima materiaal en snel geleverd.

Prima materiaal en snel geleverd.

product ontvangen, functioneert als geadverteerd

Geisoleerde ventilatiebuis besteld. Product is ontvangen en heb ik gemonteerd. Doet het goed. Evt had de verzenddoos kleiner gekund om milieu te besparen.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM