Heel netjes geholpen

Ik zocht dempers voor onze warmtepomp Deze gevonden bij ventilatieshop. Ze werken perfect

Prettig geregeld

Binnen 2 dagen is het bestelde product geleverd naar volle tevredenheid

Overzichtelijke site, vlot verstuurd

Fijne webshop, vlot geleverd.

Snelle en perfecte levering

Een snelle en perfecte levering. Goed ingepakt, kortom zeer goede service

Grote voorraad en direct leverbaar

Voor mijn klus had ik snel een stuk buis nodig voor twee muurdoorvoeren, kon deze de volgende dag direct afhalen. Snel geholpen en veel direct uit voorraad leverbaar.

duidelijke website, goede prijzen, goede kwaliteit en aflevering zoals afgesproken. Super

Materialen zijn goed, de verkoopprijs was wel gestegen in vergelijking met de aangeboden prijs op internet. De levertijd werd bij lange na niet gehaald extra lang moeten wachten totdat alles binnen was.

De hele bestelling keurig verpakt ontvangen

De hele bestelling keurig verpakt ontvangen

Keurige levering

Ruime keuze in het assortiment. Goed op weg geholpen door de overzichtelijke website. Levering kwam optijd binnen.

Alles netjes

Alles netjes behandeld en op tijd geleverd

Snel efficiënt en goed.

Heb wat ventilatie roosters besteld, deze werden direct (zelfde dag) keurig verpakt verstuurd. Prima.

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Goed en snel

Deskundige klantenservice, prettige webshop, concurrerende prijzen.

Super service

Ik had zelf twee verkeerde inbouwroosters voor de ventilatieventielen besteld. Hoeveel het mijn eigen fout was werd dit de dezelfde dag kosteloos geregeld. Dit vind ik top service

Ik spullen gesteld en zijn snel bezorg en zijn van goed kwaliteit

Geen service

Buisventilator al na 5 maand stuk. Op doos staat 5 jaar garantie! Aangegeven bij bestellen nieuwe, totaal geen reactie op ontvangen.

Goede levering.

Mooie roosters besteld gauw geleverd en zag er prima uit .tot de volgende bestelling.

Goede spullen, vriendelijke & geduldige service

Duidelijk een professioneel bedrijf wat hart heeft voor wat ze verkopen.

!

zeer goed.

Snelle levering, compleet en goed beschermd ingepakt.

Kende dit bedrijf niet,nu wel en zou hier eventueel in de toekomst weer bestellen Niet duur,en heeft de oplossing geboden met afwijkende maten van pvc bochten. Top!!

Snelle levering, niets op aan te merken

Bestelling prima verzorgd.

Onderdelen waren op tijd geleverd en goed verpakt.

Prima !

zeer snelle service / bezorging