Filter

Ruime keuze met snelle levering

Aantal items nodig voor een ventilatie project. Na het doorspitten van de overzichtelijke site de benodigde producten gevonden voor een nette concurrerende prijs. Na bestelling is de levering netjes en snel geleverd. Kortom top geregeld.

Snelle en correcte levering!

Snel geleverd, materialen keurig verpakt.

Alles naar volle tevredenheid geleverd.

Goed ingepakt en super snel geleverd. Zo zouden het alle firma's moeten doen. Mijn complimenten.

Mooi product en vragen die je hebt worden telefonisch goed beantwoord.

goeie kwaliteit!

na slechte ervaringen met ventilatoren bij de bouwmarkt gekozen voor ventilatieshop.nl. Wat een verschil! je weet vooraf nooit wat de kwaliteit is als je via internet besteld, maar ben nu positief verrast.

Mooie produkten en snel geleverd

Fijne webwinkel en ondanks eindejaarsdrukte snel geleverd !

Slecht, wel snelle reactie en fijne communicatie

In 1 bestelling 2 x verkeerd geleverd

Zeer snel. Geleverd

hele product zijn mooi en goed werken

Ik heb het product op mijn zolder geïnstalleerd en nu is het probleem met de geur opgelost.

Snelle levering - website product filtering kan beter

Door de matig werkende filter is het zoeken naar het juiste gewenste product niet optimaal. Als je gevonden hebt wat je wil wordt het , indien op voorraad, snel (volgende dag) geleverd

Süper goed

Goed geholpen, en alles optijd geleverd,prima plek.

Snelle en goede service

Zeer fijne webshop met goede service! leveren snel en zijn duidelijk als er spullen niet meer op voorraad zijn of vervangen zijn!

Snelle en correcte levering en goed assortiment

Zie boven

Vlotte service

Goed product,snel bezorgd

Kort en krachtig

Gewoon zo als het moet zijn

Niet de goedkoopste

Bestelde goederen waren bij concurrent €15,- ps goedkoper

Snel

Direct geleverd Direct passend goed verpakt en makkelijk artikelen te vinden

Oplossing voor dhz

Artikel dat niet verkrijgbaar is bij bouwmarkten, alsnog verkrijgbaar bij de specialist!

Snel en correcte levering.

mooi design, en super stil we zijn er super blij mee. Eén echte aanrader top.

In een wordt geweldige ventilator machtig stil.

Geen levering de volgende werkdag, zelfs geen levering binnen 1 week

Ventilator besteld welke volgens de site op voorraad was en dus de dag erna geleverd zou worden. Na 2 nog steeds onbeantwoorde mailtjes en 1 telefoontje weer geprobeerd telefonisch contact te krijgen, maar bleef maar in de wachtrij staan. Geef iig tijdig antwoord en ben duidelijk, want wel de betaling ontvangen en niet leveren is niet zoals het hoort.

Super webshop

Goede hulpmiddelen om tot de juiste keuze te komen. Bereikbare helplijn met veel kennis. Informatief en goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle verzending.

Perfect advies ivm afwijkend aansluitschema

Ik kocht een universele toerenschakelaar voor een buisventilator, maar het standaard aansluitschema klopt niet. Binnen een dag kreeg ik een passend alternatief. Top service!

Eindelijk een goed werkende terugslagklep op mijn 10 jaar oude Fresh intellivent afzuiging in de badkamer .

8 Buys Ballotstraat

Ede 6716BL