Laden reviews...
919 recensioner under de senaste 12 månaderna
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunderna berömmer konsekvent snabb leverans och tillförlitlig service. Produktinformationen på webbplatsen är tydlig och underlättar beslut. Beställningsprocessen är smidig och supporten svarar snabbt vid behov. Sammantaget är upplevelsen positiv och tillförlitlig.
Ventilator is aangesloten en krijg m met geen mogelijkheid aan de gang, terwijl de vorige ventilator van jullie perfect was. Keuze hier boven is ja/nee.
Richard
Bladel
De ventilator werkt bijzonder goed. De levering was ook echt de volgende dag.
Linda
Amersfoort
Mijn ervaring met de Brink Flair 300 is zeer positief. Het apparaat werkt uitstekend en voldoet volledig aan mijn verwachtingen. De service rondom de aanschaf was uitstekend en ik heb duidelijke uitleg gekregen over de installatie en werking. Een kwalitatief goed product met een betrouwbare ondersteuning.
Kees
Veerle
Boechout
Beste Veerle,
Wat fijn om te horen!
Snelle en goede levering,ventilatierooster is eenvoudig te monteren. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Carien
Amersfoort
Beste Carien,
Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat de levering snel was, het ventilatierooster eenvoudig te monteren is en u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Wij waarderen het dat u de moeite neemt dit te delen.
Als je iets hebt gekocht kom je erachter dat ze je niet bij alles goed hebben ingelicht. Daarna een aantal keer moeten bellen hoe het nu precies allemaal zit ? Dan is er 1 die wel wat kennis van zaken heeft maar krijg je weer iemand anders aan de telefoon die gewoon min of meer dichtklapt omdat hij niets weet. Best frustrerend zoiets. Later maar ander bedrijf gebeld Ventilatie land die waren direct snel aan de telefoon en wisten veel. Toch nog zelf moeten uitzoeken hoe ik het geadviseerde pakket met de extra co2 sensor (mechanische ventilatiebox zehnder) gekoppeld kreeg . Jammer dat je na aanschaf niet meer interessant bent bij vragen over garantie enz. Verder was 1 medewerker als je hem aan de lijn kreeg? Wel kundig. Wat ik heb gemist spontane medewerkers en het geduld nemen voor de klant ook na aankoop. En vooral kennis van zaken . Het is niet alleen verkopen maar ook de nazorg dit zorgt ervoor dat ze bij u kopen en vooral terug komen en goede recensie doorgeven. Groetjes Bertie
Bert
Stokkum
Voor de telefonische helpdesk minstens 15 minuten in de wacht. Daar het verkeerde advies gekregen. Uiteindelijk wel goedgekomen met wat emails en retourzenden. Onprofessioneel, jammer.
Beveelt niet aan
Erwin
De Bilt
Denk niet de fout van de shop meer dat DPD niet afleverd en hebben het al meer dan 4 dagen in huis
Arthur
someren
S.
Vleuten
Makkelijk om het product te vinden
K
De Weere
Mijn ervaring met de levering door de vervoerder was uitstekend. Op de goede plaats en juiste tijd. Het product moeten we nog uitpakken. De beantwoording via de site zou sneller kunnen. Heb hem daarom ook afgebroken.
J.J.
Herwijnen
Een nieuwe mechanische ventilatie box gekocht. Deze was net een maand ervoor geproduceerd en een stuk goedkoper dan bij andere leveranciers. Tevens goede uitleg en informatie gekregen.
Petra
Deventer
Beste Petra,
Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in ons. Fijn om te horen dat u een recent geproduceerd toestel voor een scherpe prijs heeft kunnen kopen en dat onze uitleg en informatie u goed hebben geholpen. We wensen u veel plezier van uw nieuwe mechanische ventilatiebox!
Judith
De Bilt
Goede mail wisseling (één product van de bestelling was niet op voorraad). Bij levering was deze gewoon aanwezig. Top service.
Mark
's-Gravenhage
Beste Mark,
Fijn om te horen dat de communicatie rondom de bestelling goed verliep en dat het product uiteindelijk toch gewoon met de levering is meegekomen. Top dat je onze service zo waardeert.
Mooie ventielen en snel geleverd en netjes verpakt. Ook een keer in de winkel geweest er erg netjes en vakkundig geholpen door een medewerker aldaar. Top zaak.
Wilco
Maassluis
Beste,
Dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat de ventielen naar wens zijn, de levering snel en netjes verliep en dat je in de winkel vakkundig bent geholpen. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.
Rooster 150 mm besteld Goede kwaliteit Prijs kwaliteit verhouding goed
Cees
Sprang-Capelle
Beste Cees,
Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat het 150 mm rooster aan uw verwachtingen voldoet en dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding.
Er was aan het einde van de dag een storing op de website toen in wilde bestellen op de website. Ik had de klantenservice gemaild hierover. De volgende ochtend trof ik al een reactie aan in mijn mailbox met de mededeling dat de storing was opgelost en of ik nog eens kon proberen te bestellen. Bestelling geplaatst en een dag later de bestelling als ontvangen. Heel prettig
Jolanda
Nederweert
Na het bestellen van diverse delen blijkt niet alles op voorraad. Gevraagd om de beschikbare delen alvast op te sturen om met de installatie door te kunnen, en had ze de volgende al dag in huis. De overige delen zijn nog onderweg, maar vertrouw erop dat dit helemaal goed komt.
Jack
Prinsenbeek
Beste Jack,
Bedankt voor uw positieve review en het vertrouwen! Fijn om te horen dat u de beschikbare onderdelen al de volgende dag in huis had en zo met de installatie kon starten. De resterende onderdelen zijn onderweg en wij verwachten, net als u, dat dit verder probleemloos zal verlopen. Mocht er toch nog iets niet naar wens zijn, laat het ons gerust weten.
Product besteld en is snel geleverd
F
M
Ik had een afzuig installatie nodig voor de verbouwing ban mijn toilet, hier op de site gevonden wat ik zocht en alles is netjes een paar dagen later geleverd. Prima service zou ik zeggen.
Harold
Terneuzen
Oo tijd geleverd, vildoet aan verwachtingen.
Gé
Maasbracht
Fijn om te horen!
Na mijn zoekopdracht, gelijk het juiste product gevonden. en de volgende dag al geleverd.
Lianne
Diever
Beste,
Hartelijk dank voor uw positieve review.
Fijn om te horen dat u direct het juiste product heeft gevonden en dat de levering de volgende dag al binnen was. Daar doen we het voor!
Helaas viel, tijdens het koppelen van de ventilator, de afstandsbediening op de vloer! De metalen batterijhouder sprong er af, een nieuwe besteld en die werkt super, het koppelen ging nu ook goed! Wel een prijzige afstandbediening! Badkamer ventilatie werkt goed en reageert goed op de afstandbediening, geluid valt reuze mee! Vriendelijke groet Alfons Coeling
Alfons
Ruinen
Beste,
Bedankt voor uw uitgebreide review en fijn om te horen dat de badkamerventilatie nu goed werkt, het koppelen is gelukt en dat het geluidsniveau meevalt. Jammer dat de afstandsbediening bij het vallen direct beschadigd raakte en dat u deze als prijzig ervaart; we begrijpen dat dat vervelend is. We waarderen dat u ondanks dit punt toch aangeeft tevreden te zijn over de werking van de ventilator en de afstandsbediening.
Boylestraat 21 C
6718XM Ede