Laden reviews...
885 recensioner under de senaste 12 månaderna
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunderna berömmer konsekvent snabb leverans och tillförlitlig service. Produktinformationen på webbplatsen är tydlig och underlättar beslut. Beställningsprocessen är smidig och supporten svarar snabbt vid behov. Sammantaget är upplevelsen positiv och tillförlitlig.
Duidelijke overzichtelijke site waar je snel bij je product kunt vinden. Makkelijk te bestellen, wordt goed op de hoogte gehouden waar je pakket is en afgeleverd. Kortom gewoon goed.
Frans
Oirschot
Duidelijke website waarbij combinaties van producten aangeboden worden. Scheelt een hoop zoekwerk. Verder snelle, nette bezorging.
Paul
Beek en Donk
Order geplaatst online. Helaas een foutje gemaakt. Ruilen was geen probleem. Alles ter plekke geregeld zonder gezeur. Zeer prettige ervaring en een top assortiment. Aanrader.
JH Seijger
Garderen
Ventilatieshop doet echt wel z'n best om zaken op tijd te verzenden. Maar dat alleen de keuze voor DPD er is, is jammer. Want DPD is gewoon ronduit bagger. Dus geef mensen de keuze om 'n andere verzendpartner te kiezen (eventueel tegen betaling) ipv te zeggen dat "voor 16.30 besteld, morgen in huis", want dat is bij mij, na 'n week, nog steeds niet gelukt.
Andreas
Brabant
meerdere malen spullen besteld en altijd de juiste dingen kunnen vinden. ook verkeerd besteld en retour wordt goed en snel afgehandeld.
Ruud
Huijbergen
Een nieuwe centrale woonventilator uitgezocht, er is veel keus, maar de uitgebreide beschrijving helpt daarbij prima om een keuze te maken. Ik wilde er eentje met zo weinig mogelijk geluid en die traploos vraag gestuurd is aan te sturen met home assistant op C02 maar ook op fijnstof vocht etc
Ron
Tiel
Een ducobox besteld, welke netjes op tijd is geleverd! In een bos van diverse modellen beschrijft ventilatieshop de producten heel duidelijk met alle bijbehorende info! Maakt het allemaal iets makkelijker wat enorm fijn is!
Kim
Landgraaf
Voor mijn afzuigkap wilde ik een vlinderklep. De veren hierin mochten niet te stug zijn ivm belemmering luchtdoorvoer. Bij de Ventilatieshop hadden ze wat ik zocht. Na bestelling werd deze snel geleverd. De kleppen erin worden lichtjes dichtgehouden.
Rene
Bleiswijk
De ventilator was eenvoudig te bestellen en snel geleverd. Mooi en stil apparaat.
Ton
Harderwijk
erg goed
Pieter
Maarssen
Mijn mechanische ventilatie was kapot. Dankzij ventilatieshop.com had ik snel helder dat ik alleen de motor hoefde te vervangen en niet de hele box. Dat scheelde me een slok op een borrel. De motor had ik binnen een paar dagen in huis en bleek inderdaad heel simpel te vervangen. Heel blij mee!
Maarten
Schoonhoven
Webwinkel is heel overzichtelijk met een groot assorriment aan roosters in verschillende materialen, kleuren en maten. een rooster in de juuste maat, materiaal en kleur was daardoor snel gevonden. Levering was binnen 48 uur.
MONIQUE
Den Haag
Alvorens een badkamerventilator te kopen eerst telefonisch advies gevraagd. Een van de medewerkers heeft mij heel vriendelijk te woord gestaan en goed advies gegeven over wat bij onze situatie past. Het is gewoon al fijn dat (een echt) iemand de tijd voor je neemt en er dan ook echt iets over kan vertellen.
Liane
Rijsenhout
Snelle levering, duidelijke webshop en goede communicatie.
Coen
Schoonhoven
Snel geleverd en netjes verpakt. Prima!
Ronald
Heiloo
Keuze uit veel producten in de webshop die voor een normale prijs worden verkocht. Alleen de tijd dat producten in de winkelwagen blijven zitten moet wel langer worden! Ik had een hele bestelling uitgezocht en producten in de winkelmand gedaan, maar ik moest nog iets uitzoeken. Toen ik daarna weer verder wou gaan, was mijn winkelwagen opeens leeg. Dus kon ik weer opnieuw beginnen, heel frustrerend! Verder geen problemen gehad en een prima webshop.
Tigo
Rotterdam
Prima kwaliteit van product en zeer snel geleverd.
Kees Jan
Haarlemmermeer
snelle levering en prima product
Frank
Arnhem
Zeer snelle levering!
Ronald
Nieuwleusen
Binnen een dag de gewenste spullen al in huis.
William
Oldebroek
Pracht mooi ventilatierooster degelijk spul
Dennis
Aalsmeer
Zeer snel en goed product geleverd.
Christiaan
Breukelen
Deze ventilator was nergens anders te krijgen, wel bij Ventilatieshop. Bovendien snel geleverd, dus tevreden.
Pieter
Den Haag