er wordt goed meegedacht
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
You have 43,570 reviews with an overal score of 9.2
Review overzicht
Kunderna berömmer konsekvent snabb leverans och tillförlitlig service. Produktinformationen på webbplatsen är tydlig och underlättar beslut. Beställningsprocessen är smidig och supporten svarar snabbt vid behov. Sammantaget är upplevelsen positiv och tillförlitlig.
TBE
Ederveen
Had niet veel nodig. Roosters snel geleverd tegen prima prijs.
B.
Almere
Correct , heb al 3 duco systemen aangekocht en deze werken perfect...
Jacob
Brugge ,Sint-Michiels
Goedemorgen het mooie is altijd extra advies op aanvulling order en alles snel in huis
Marco
Maartensdijk
Ik heb 2 1/2 jaar geleden een ''Silent'' ventilator gekocht. De ventilator is niet echt Silent. Hij maakt net zoveel lawaai als een andere. De ventilator is na 2 1/2 jaar defect geraakt. Er zat geen garantie meer op volgens de Ventilatieshop, dus als je zo'n ventilator koop moet je na 2 1/2 jaar blijkkbaar een nieuwe kopen. Bij de koop van een andere ventilator kreeg ik slechts 10 procent korting. Ook kreeg ik geen mails binnen van de Ventilatieshop terwijl ik wel andere mails binnen krijg.
P.
VELP NB
Voor in de garage een ventilator besteld, die aangestuurd wordt door een externe luchtvochtigheidsmeter. Apparaat past perfect en doet wat het moet doen. Snel verzonden door de Ventilatieshop, helaas door een volle DPD pakketautomaat pas 3 dagen later effectief in de pakketautomaat afgeleverd, maar daar kan de Ventilatieshop niets aan doen.
Werner
Kloosterzande
Ventilatierooster met krassen geleverd, toevallig dat deze in een andere kleur gespoten wordt. Maar nu wel extra werk om het netjes te krijgen.
Daniel
nweert
Snelle levering en alles goed en netjes geregeld . Je kunt er opaan wanneer het product komt. Een aanraden voor iedereen
Marco
Westerbeek
Door ruim assortiment goede keuze kunnen maken. Vervolgens werden de producten snel geleverd en nadien nog goede hulp gekregen.
Ruud
Ballum
Ik moest een nieuwe mechanische ventilatie met bepaalde opties hebben. De keuzehulp liet direct de beschikbare soorten en merken zien na het doorlopen van de vragen.
Dennis
Alkmaar
Voor een wtw systeem al meerdere keren wat onderdelen zoals buizen en hulpstukken besteld. Ruim assortiment, nette prijs en snel in huis. Niets op aan te merken.
Mathijs
Avenhorn
Tegen de avond besteld volgende morgen 9.30 thuis geleverd. Dan hoor je mij niet klagen
Sjaak
HOEK
Mooi vormgegeven, super stil, zeker een aanrader
Chris
The Hague
Nvt
Arno
Berkel en Rodenrijs
Zeer te vrede. Mooie op maat gemaakte rooster super blij me.
ed
Assendelft
Groot assortiment voor een vriendelijke prijs.
Aswin
Meterik
Fijne hulp, snelle levering en goed product ontvangen.
Boost Werkt bv
Velp Gld
Henk
Hoogland
Voor de tweede keer producten gekocht en nog steeds tevreden over de kwaliteit van de producten en de snelle levering. Aanrader
Harry
Weert
Snel en product voldoet aan de verwachting
Pieter
Hoofddorp
Telefonische aanpassing in bestelling verliep vlekkeloos en prettig
M
Amersfoort
As a corporate buyer I purchase a LOT online for my company. Ventilateshop has been one of the best platforms I have used. Great customer service and the best part is FAST delivery all the way to the iberian coast in fact they deliver faster than companies local to me.
Francisco
lisbon
Als je adverteert dat je materialen de volgende dag kunt leveren en het ook voorradig zou moeten zijn dan moet je dit ook na komen. Juist deze materialen besteld omdat ik ze snel nodig had en dan binnen een half uur een mail krijgen dat het niet op voorraad is.
Teun
Liempde
De ventilatieshop heeft de producten snel verstuurd op vrijdag alleen vond DPD het niet nodig om het de volgende dag te bezorgen. Dus ventilatieshop top geregeld alleen jammer dat DPD niet meewerkte.
Arno
Goor
Ik kocht twee schuimringen voor luchtventielen 125 mm (twee heel kleine dingetjes die door een brievenbus kunnen passen). Product ontvangen in een doos met 4,95 euro verzendkosten, voor slechts 2,58 euro aan gekochte goederen.
Laura
Enschede