Laden reviews...
932 recensioner under de senaste 12 månaderna
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunderna berömmer konsekvent snabb leverans och tillförlitlig service. Produktinformationen på webbplatsen är tydlig och underlättar beslut. Beställningsprocessen är smidig och supporten svarar snabbt vid behov. Sammantaget är upplevelsen positiv och tillförlitlig.
Door de eenvoudige keuzehulp de juiste badkamer ventilator kunnen bestellen. Vlot geleverd.
W.A.
Enkhuizen
Het product voldoet volledig aan mijn verwachtingen en is snel geleverd
Enschede
Duidelijke website met prima prijzen!
Bert
Kloosterhaar
#besteld en de volgende dag is het er al. #dat is gewoon perfect. #prima artikelen. #blij met jullie
Ad
Hengelo
Prima producten maar stop met spammen na elke bestelling.
Beveelt niet aan
booo
Callansoog
Omdat de stukadoor een paar dagen eerder kwam dan afgesproken hadden we met spoed de ventilatiematerialen nodig. Kwart over vier besteld en de andere ochtend in huis. Konden ze mooi worden verwerkt door de stukadoor.
RJ
Katwijk
Ik wilde een mechanische afzuiging van verschillende ruimten in huis. Op basis van de adviezen heb ik de onderdelen besteld en geïnstalleerd. Prima service
Huib
Breda
....
KOEDIJK
De metalen luchtafvoer kanalen van 110x55 werden als beloofd de volgende dag geleverd. Alles voelt solide aan en past precies. De verpakking had wat steviger en veiliger gekund. Er staken bij bezorging wat scherpe ophangbeugels uit de verpakking.
Rik
Epe
Ik heb geld bespaard Orginele onderdelen van mij lucht ventilatie paste niet onder mijn keuken en de monteurs hebben zonder dat ik het weet de onderdelen weg gegooid toen ik er achter kwam wou ik orginele weer bestellen koste mij heel veel Geld en tijd want komt vanuit duitsland ik ben daarna hornbach gamma karwei praxis overall geweest niemand had flexibele leidingen Toen op google dit product gevonden levering ging heel snel en gemonteerd afgeplakt met duktape 5 min en all mij stres was weg
Adem
Den hAAG
bestellen - afrekenen - leveren
Eddy
WANROIJ
Theo
Ureterp
Prima webwinkel met duidelijke product informatie. Uitstekende communicatie en zeer snel en correct geleverd. TOP!!
Hans
OUD-BEIJERLAND
Online besteld en na een review toch een item minder nodig. Gebeld en vriendelijk te woord gestaan. Bestelling gewijzigd en reeds de volgende dag correct met wijziging ontvangen. Retourgeld reeds de dag erna op de rekening. In één woord: top bedrijf!
Peter
Son
De service is heel goed en de levering snel.
Sandra
Roosendaal
Veel keuze, makkelijk te bestellen, voor een leuke prijs en zeer snelle levering.
Ruth
Wageningen
Ventilatieshop is zeker aan te raden!
Almere
Fijne site en snelle levering. Helemaal goed!
Peter
Krimpen aan den IJssel
Alles helemaal perfect na een stomme verkeerde bestelling kon ik alles (75 brandventielen) zonder problemen omruilen.
Paul
Barendrecht
Duidelijke webshop en een snelle en correcte levering
Leon
Susteren
Een ventilator aangeschaft, duidelijke informatie qua specificaties en hoe in te bouwen. Installeren ging dan ook snel. Overigens de levering was ook erg snel. Ik zou eenieder aanbevelen hier te kopen.
GJM
Weurt
Echt een aanrader!!!! Had een ventilatiebox besteld, maar ik had de verkeerde besteld. Contact opgenomen met de klantenservice en behulp die juiste uitgezocht de verkeerde kon ik kostenloos retour sturen en met 3 dagen had ik mijn geld al terug
Marco
Rijnsburg
Ventilatieshop heeft een ruim aanbod van kwalitatief goede producten en levert snel.
Carel
Groningen
Gewoon snel en goed geleverd
E
Ermelo
Recently I purchased 10 vent for our renovation, but we chose wrong model. We made a trip to the store and the person attended us spoke English and helped us to make a change for a correct model.
Beveelt niet aan
5 September 2026