Filter

erg goede service

besteld en er werdt snel geleverd

Tijdens mijn verbouwing heb ik behoefte aan bedrijven die me snel kunnen leveren, een groot assortiment hebben en niet de duurste zijn. Ondanks dat ik slechts een particuliere klusser ben. Ventilatieshop heeft dat allemaal. Fijn om dan op korte termijn keuzes te kunnen maken, en dan toch de volgende dagen met je klus te starten. En ze reageren ook snel op vragen. Top!

Goed product

goede services en materiaal wordt snel geleverd

goede services en materiaal wordt snel geleverd

Slimme meedenkers , goed assortiment

Ruime keuze, slim meedenken, groot assortiment en snelle levering.

Prima product en snel geleverd

Fijne webshop met duidelijke omschrijving waardoor je snel het juiste product kan vinden. Het bestelde artikel werd snel bezorgd en is van goede kwaliteit.

Prima prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

Veel keuze mbt ventilatoren, keuze gemaakt om voor kwaliteit te gaan met Soler & Palau. Maakt weinig geluid en zuigt prima af

Snel en juist geholpen

10 minuten nadat ik mijn order had geplaatst kon ik hem al ophalen. Juiste diameters, onbeschadigd en netjes te woord gestaan. Rondom top dus!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Na nesteling via webshop waren de spullen snel in huis. Via e-mail werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang. De aansluiting van het ventilatiesysteem was snel geregeld waardoor het binnen no time werkend was. Top gedaan!

Prima shop!!

Snelle levering en goed verpakt!!!

Snelle bezorging, goed product

Opgegeven bezorgtijd kwam in de buurt van de werkelijke bezorgtijd. Product was als beschreven, goede kwaliteit makkelijk te installeren.

zeer goed

na bestelling alles goed en snel verlopen.

Mooie site en snel besteld

Makkelijk en duidelijke site

Snelle levering en prima producten

Gisteren besteld en vandaag geleverd, producten zijn ook van de orginele leverancier. Raad het absoluut aan!

Zoals vetwacht

Keurig verpakt en mooi op tijd, roosters voor de radiator koof, prachtig afgewerkt met deze mooie zwarte roosters, heel blij mee

Aliexpress kwaliteit

Een keer een toilet ventilator gekocht eind 2022. Nu is de printplaat kapot, net buiten de garantie natuurlijk.

Snel verzonden, netjes verpakt, goede aflever opties.

Ik ben zeer tevreden.

Goed product. Snelle levering. Goeie info toen ik nog vragen had. Strakke prijs.

kwaliteit prima

ventielen met veer makkelijk te monteren, goede kwaliteit en snel geleverd.

Heel goede service

Materialen worden vlot geleverd en je kan verkeerde materialen of materialen die je te veel hebt besteld eenvoudig retourneren!

Beste ventilator.

Mooie ventilator, makkelijk en snel in te bouwen bij vervanging van oude ventilator. Maakt duidelijk minder geluid en heeft meer afzuig capaciteit. Bij de oude ventilator, voelde je geen trekking onder de douchedeur. Nu voel je de aanzuiging onder de douchedeur door, en blijft de spiegel schoon van wasem en damp. Perfecte ventilator.

Snelle en goede service.

Ik kreeg de product snel binnen en bij een vraag over het product, werd ik goed telefonisch geholpen.

top!!

snel en goedkoop

Snelheid, prijsstelling en duidelijke website

Snelheid van levering, beschikbaarheid en scherpe prijsstelling zijn voor mij reden om bij dit bedrijf te bestellen.

snelle service

voordeel snelle service en kundig personeel. nadeel kan niet op rekening

21 Boylestraat C

Ede 6718XM