Filter

net te laat

ik had wat producten op voorraad besteld. deze zouden na telefonisch overleg de volgende dag geleverd worden, maar werden pas een dag later aangemeld bij PostNL. Jammer.

Goed product, snel in huis.

Tevreden over product en de snelle levering.

Betrouwbare bedrijfservaring

De website geeft goede uitleg en beelden van de artikelen. Bestellen ging ook goed en materiaal kwam onbeschadigd binnen. Kwaliteit ervan is prima. Heb inmiddels 2x bestelt.

Soepel

Prettige website en bestelling is snel aangekomen.

Meestal op voorraad, nette prijzen, goede service en correcte behandeling bij afhalen

Moest op vrijdagmiddag nog onderdelen hebben, maar het was kort voor sluitingstijd. Tel overleg ging moeilijk door Corona drukte aan de telefoon. Toch netjes terug gebeld en op tijd de onderdelen kunnen afhalen in Ede.

Uitstekende ervaring

Uitstekende ervaring met ventilatieshop. Bestelling is snel geleverd en alles correct en goed verpakt. Producten ook van goede kwaliteit. Al met al zeker voor herhaling vatbaar.

Veel keuze en scherp geprijsd

Veel keuze in afzuigunits en aansluitmateriaal.

Blij met de snelle levering en alles uitstekend verpakt

Goed en compleet

Niet veel aan toe te voegen. Ze doen wat er van ze gevraagd wordt.

zeer vlot en goed verlopen

zeer vlot en goed verlopen

Goed en snel

Vlotte afhandeling en snelle levering. chauffeur was vriendelijk en behulpzaam.

snelle levering, goede prijzen, ook retouren niet moeilijk

Gewoon goed, zo moeten zaken gaan.

Onderdeel besteld niet compleet geleverd, correct en zeer netjes afgehandeld en nageleverd .

Super snelle levering en prima prijs.

Er zat zelfs een apart aansluitschema bij

prima shop, slechte vervoerder

mijn ervaring met de ventilatieshop is op zich prima. eerste leveringen gingen goed met de ventilatie koerier. recent echter bestelde ik een kleine na order, mijn installateur en ik gingen er van uit dat de spullen op tijd zouden worden geleverd. echter zonder opgave van reden of bericht van post.nl was het pakketje , terwijl we gewoon thuis waren gedropt bij een pick up point. daar kom je dan natuurlijk te laat achter .......

Snel en gemakkelijk

Had snel een verloopstuk nodig. Zaterdag besteld en maandag geleverd. Goed geregeld en prima prijsvoering.

Doet wat het belooft, op tijd en een scherpe prijs!

Prima product, snelle levering!

Vrijdagmiddag een decentrale wtw besteld, zaterdagmiddag geleverd. Prima product voor een scherpe prijs.

Snel antwoord op een vraag na koop. Aftersale daar draait het om.

gewoon goed

snelle leveringen en goedkoop van allemaal

Nu 2 bestellingen gedaan, gaat perfect

Binnen de afgesproken tijd

snelle levering prijs ok goed product

prima zo

Goede beschrijving van producten. Enorm veel keus en snelle levering

Goede beschrijving van producten. Enorm veel keus. Snelle levering en je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM