Filter

Alles vlot verlopen

Snelle levering en extra nog een duidelijke handleiding erbij. Bedankt.

PRIMA

PRIMA

Top product, makkelijk te installeren

Goede afwikkeling goed verpakt en goed bezorgd.

Alles geleverd binnen korte termijn aan eerlijke prijs

Geweldig prima product doet wat ze zeggen

Snel geleverd.

Wel bijzonder dat je met de slogan "Wij verkopen geen lucht" een grote doos vol lucht ontvangt, met een klein onderdeel erin. Hier valt nog wel wat te verbeteren.

Zeer snelle levering!

Mijn product was in stock en de dag na mijn bestelling bij mij thuis!!!!

Snel verzonden; goed verpakt

Duidelijke website met goede foto's en uitleg. De fysieke winkel was gesloten - wellicht handig om dit ook op de website te vermelden.

heel snelle levering tegen betaalbare prijzen

niets dan lof

Beneden de maat.

Als ik in een email vraag om advies, dan vraag ik niet om "kijk maar op de website". Wellicht zijn andere medewerkers wel bereid om via een email een advies/antwoord te geven. Als ik dan uit frustratie vertel dat ik alles wil retourneren en krijg dan als antwoord "ja, doe maar", dan zit volgens mij de juiste persoon op de klantenservice. Producten zijn retour gegaan. De producten zijn overigens in orde. Desondanks met vriendelijke groet, R. Tetteroo

Goed geregeld en snel

Snel en duidelijk

Tevreden!

Snelle levering Duidelijke beschrijving van producten

Klantvriendelijk en stipt

Zeer positieve ervaring bij de afhandeling van een kapotte ventilator. Snelle respons op vragen, zonder iets op te dringen Snelle bezorging Klein minpuntje (en daarom geen vijf sterren): bij de ventilator met trekkoord stond niet de lengte van het koord vermeld. De lengte was namelijk gemaakt voor reuzen. Dus dat was even prutsen om een nieuw, zeer dun, koord aan te brengen.

top

top

Snel geleverder wat ik besteld heb.

Net als eerdere leveringen prima ervaring. Volgende keer bestel weer bij Ventilatieshop.com

Niks te klagen

Niks te klagen

Enige firma die moeite nam om offerte te maken.

Prima persoonlijk contact. Uitstekend geholpen.

Perfect geregeld

Dezelfde dag nog geleverd, sneller kan niet

Ben zeer tevreden

Alles is op een correcte manier gelopen

Geweldig!

De extra Uitleg over 3 snoeren en het instellen van de timer en hygrostaat was top. Heel handig!

Order en aflevering correct en snel.

Heb niet eerder te maken gehad met Ventilatieshop. Mijn ervaring is zaken doen met dit bedrijf prima verlopen. Correcte levering en geen verrassingen achteraf. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

snelle levering ventilator werkt goed

Super snelle levering en service

Als je advies wil, nemen ze de tijd en denken ze mee! Mega snelle levering dus vandaag besteld, is morgen in huis! M’n buurman getipt om er ook 1 te bestellen aangezien de DUCO box ook nog eens mega stil is!!

Snelle reactie op mijn vraag met een prima voorstel

2 maal een vraag gesteld met 2 maal een snel antwoord en een evenzo snelle levering.

Levering prima in orde.

De ventilator wordt afwachten kwa levensduur maar is wel redelijk stil en doet wat hij moet doen.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM