Filter

Snelle levering, goede service

Ventilator was volgende dag geleverd. Helaas maar 1 dag gewerkt. Prima service. Retour gestuurd zonder kosten en geld terug ontvangen.

Prima doen wat ze beloven

goed snelle levering

Netjes snel het juiste geleverd

Al vaker eer bestelling geplaatst. Telkens correct en op tijd uitgeleverd

Tip top in orde

Niks aan toe te voegen eigenlijk Tip top

Snelle service. Ruime keuze en scherpe prijzen.

Altijd snelle levering en goede prijs/kwaliteit en ruime keuze.

Mijn bestelling is op tijd geleverd!

Levering op tijd zoals beloofd

Zondagavond laat besteld en maandagavond al in huis. Alles keurig verpakt en in 1 keer geleverd.

Heldere website, snelle levering

Goed kunnen oriënteren op de website voor een nieuwe badkamer ventilator. Makkelijk bestellen en snel geleverd met duidelijke instructies.

Supersnelle levering. In de ochtend besteld en dezelfde dag in de middag al geleverd.

Goede overzichtelijke website.

Perfecte service

Per ongeluk was een artikel niet in de winkelmand terecht gekomen, kreeg ik gewoon een kortingscode voor de extra bestelling, top. Soms zijn ze wel wat overdreven met de hoeveelheid plastic kussentjes in de verpakking, verbeter het milieu, begin...

Uitstekend hoe situaties direct worden behandeld en opgelost. Heel netjes met oppakken van probleem.

De klantenservice is zeer hoogwaardig en met expertise. Je wordt als klant goed, zuiver en netjes behandeld. Ik kan zeggen dat ik trots ben op z’n bedrijf. Bedankt.

makkelijke website om te doorzoeken en snelle levertijd

Het was makkeliljk om te vinden wat ik zocht op de website. Het artikel was goed geprijsd en werd snel geleverd.

De ene snel de andere ging niet helemaal goed

De ventilator kwam drie dagen later

Stipte levering van het juiste artikel

Met de informatie op de site en het modelnummer van de ventilatie-unit was het eenvoudig om de juiste afstandsbediening te vinden.

Correct.

Goed gehouden aan afspraken met vervoerder.

Komt beloften na

Keurig verzonden binnen 1 dag zoals aangegeven. De producten zijn van goede kwaliteit, van mij 5 sterren. Ik zou hier weer bestellen

prima, niks mis mee

Prima ingepakt. Juiste product. Snel geleverd.

Vlotte levering

Professionele benadering met vlotte levering en een goede kwaliteit.

Snelle levering en werkt perfect

Nieuwe badkamer/toilet ventilator besteld. Kwam mooi op tijd binnen, mede door de avond afleverservice van Post nl. Oude verwijderd en binnen een half uurtje nieuwe gemonteerd en aangesloten. Werkt top en is erg stil.

supersnelle verzending

mijn bestelling werd dezelfde dag al bezorgt met een koeriersdienst, had ik nog nooit meegemaakt.

Nette service

Nette service, goed bereikbaar, duidelijk advies

Eenmalige bestelling als particulier. Mooie ventilator, goed verpakt. Tevreden klant

Snel en simpel zelfs bezorging in de late iirtjes

Snel en simpel en zelfs levering in de avonduren

Vlotte afhandeling bestelling en snelle levering

Goed !

Goed , netjes en vlot bezorgd !

21 Boylestraat C

Ede 6718XM