Filter

Overzichtelijke site. Producten netjes verpakt en op tijd geleverd

Prima, zoals je het verwacht als consument.

Snelle en goede verzending.

Makkelijk besteld snel en keurig op tijd geleverd

Goede prijs, snelle service

Prijs is goed, netjes bericht dat 1 artikel niet voorradig was en dat alles 1 dag later zou worden verstuurd.

Uitstekend!

Bij dit bedrijf al 2x in korte tijd een bestelling gedaan van een artikel dat elders niet zomaar even te verkrijgen was. Het assortiment, prijs, kwaliteit en levering van dit bedrijf krijgen van mij een 10.

Momenteel nog niet in orde

pakje werd niet geleverd. 7-8-9 oktober was ik er de ganse dag aanwezig kan dit eens nagezien worden? Bedankt. Jan 0485/582904 Geachte heer/mevrouw, De bezorger is onderweg en komt vandaag bij u langs. Voor een contactloze bezorging, vragen we u een geldig legitimatiebewijs bij de hand te hebben. Geef de drie laatste tekens hiervan door aan onze bezorger. Die tekent hiermee dan voor de ontvangst van uw pakket. Verwacht bezorgmoment: Vandaag 08 oktober 15.00 - 23.59 uur Bezorgadres: Torenhofstraat 2 8420 De Haan Bezorgdienst: PostNL Barcode: 3SEAZB5516595 3SEAZB5516595 Factuur Ordernummer: 2000061351 Besteldatum: 5 okt. 2020 Eindtotaal: € 90,90 Factuuradres Edison Solutions Jan Van Boeckxsel Grenswachtersweg 3 8520 Kuurne België +32485582904 BE0656557564 Bezorgadres Edison Solutions Jan Van Boeckxsel Torenhofstraat 2 8420 De Haan België +32485582904 BE0656557564

de bestelling klopte en was op tijd,dus goed.

moet ik hier weer hetzelfde neerzetten?

Topservice

Zeer goede klantenservice! Eerst informatie gevraagd rond een werkje, ik kreeg een uitgebreid en aangepast antwoord met het beste advies. Dit advies opgevolgd en de klus is met groot succes geslaagd. Bedankt!

Prijs en service

Goede service en prijs kwaliteit

Goed geregeld snel geleverd

Prima snel geleverd

Snelle levering voor een prima prijs. Niks op aan te merken.

Snel

Goede kwaliteit, snel in huis.

Snelle correcte levering

Tevreden

kwaliteit geleverde materialen prima

het was niet goedkoop, maar de kwaliteit is prima.

Goed en snel

Zoals je kunt verwachten.

Scherpe prijzen en snelle levering

Perfect geregeld en goede communicatie.

Duidelijke site en snelle levering

Goede site, duidelijk. Spullen snel geleverd.

Perfect,

Alles is verlopen zoals het moest. Snelle levering. TOP

Snellen duidelijke afwikkeling van bestelling

Snelle verzending Keurig verpakt Prima artikel Goede prijs

Ventilatieshop doet zaken zoals je van een goed bedrijf zou mogen verwachten maar wat helaas niet altijd het geval is. Ze blinken daarmee dus uit in klantgerichtheid en service. Topzaak!

Positieve ervaring. Snel geleverd volgens afspraak. Kwaliteit oké

Ventielen zijn van mooie kwaliteit

Spullen optie geleverd en goede communicatie

Goede en snelle service

Zeer goede en snelle service

Uitstekende kwaliteit

Kwaliteit product

Verkeerd product geleverd

Bewust een ander product uitgeleverd dan dat ik besteld had, blijkbaar hadden ze mijn bestelling niet op voorraad en proberen ze het gewoon. Bestelling geretourneerd en wel netjes geld retour ontvangen.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM