Filter

Perfect. Juiste onderdeel, goede prijs en snel geleverd

Perfect. Juiste onderdeel, goede prijs en snel geleverd

Prima snelle service

Vrijdag besteld en zaterdag geleverd. Dat waarxeren wij.

zeer goede service

adequate serviceverlening bij retourzending

Doe ik meer zaken mee in de toekomst

Prettige wijze van zaken doen. Geen probleem met bestellen en de keuze is reuze. Bestelling wordt en is geleverd binnen het beloofde tijdsbestek. Keurig verpakt. Top bedrijf

Uitstekend!!!

Prima bedrijf, zonder problemen zaken mee te doen. Zeer correcte behandeling en afhandeling. Een artikel moest worden geretourneerd: geen probleem, adressticker uitprinten en pakje afgeven: klaar.Ook de verrekening na retournering zeer correct.

Bestelling betaling en aflevering super

Ruime assortiment. Mooie prijs. Snel geleverd, zonder verzendkosten. Goed ingepakt. Kan niet beter. Ik ga nog een bestelling plaatsen.

Zeer snelle correcte levering

Prima webshop

OK en snel geleverd.

alles ok.

Alles snel en correct geregelt

Prima bedrijf

Nu verschillende keren een bestelling geplaatst en altijd correct en op tijd bezorgd.

Alles prima in orde

Bestelling was snel bezorgd en heel goed verpakt heel tevreden hier over.

perfecte service echt aanrader

perfecte service

alles volgens afspraak

De bestelling kwam de volgende dag binnen op de afgesproken tijd. Het ventilatierooster met terugslagklep voldoet helemaal naar wens

Winkel oke, bezorging helaas niet. Gekozen voor bezorging na 18:00 uur, post nl staat om 8:00 uur voor de deur. Dat keuze menu werkt dus niet helaas,

Goede prijs kwaliteit

Ventilator werkt perfect met de afstandsbediening!

Duidelijk website. Goede prijs prestatie verhouding

Zie bovenstaande

Top bedrijf!

Snelle levering, groot assortiment, niet duur en heel makkelijk om een artikel te retourneren.

Snel en prima service

Geen commentaar gewoon kopen daar

Ventilatieshop doet wat van ze verwacht mag worden.

Vlotte levering en correcte telefonische afhandeling betreffende een vraag over een retourzending.

Erg goed!

Nette verzending. Er wordt alles aan gedaan om alles heel aan te laten komen. Snelle levering.

Ik had moeite met de betaling, misschien kan dat wat makkelijker b.v. direct via de bank.

Supersnelle levering van mooie kwaliteit producten

Omdat ik in het weekeinde had besteld verwachte ik de levering op dinsdag. Tot mijn verbazing was deze er op maandag rond 1 uur al. Perfect! Mooie kwaliteit producten tegen een betaalbare prijs.

Voor een eerste bestelling uitstekend!

Prima.

De bestelling was er zelfs eerder dan volgens de afgesproken datum. Op zich was dit prima, maar waren niet thuis. Ventilatierooster werkt uitstekend, had dit gekocht omdat het vorige kunststof rooster bij veel wind klapperde.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM