Filter

vlot en correct

Een vlotte service, telefonisch correct bijgestaan voor mijn bestelling te vervolledigen. Super

Gewoon goed zoals altijd. Ook bij problemen niet moeilijk doen maar het oplossen.

Super tevreden!

Groot assortiment, gunstige prijzen (zeker vergeleken met bouwmarkt), snelle levering (binnen 24 uur), geen verzendkosten (boven €25). Kortom: super tevreden!

Goede communicatie en service

Ik had een badkamerventilator besteld met timer. Helaas kon ik deze niet goed aansluiten. Gebeld met Ventilatieshop en kreeg het advies om de ventilator zonder kosten terug te sturen Heb direct bij Ventilatieshop een ander type ventilator besteld en deze zonder problemen aangesloten. Binnen 5 dagen had ik het geld terug van de retour gestuurde ventilator. Prima bedrijf met goede communicatie naar de klant toe.

Goede prijs kwaliteit

Levering super netjes, goed te volgen via track entrace

Prima en snel

Heel goed en snel

Goede levering

Product makkelijk te vinden en besteld op de webshop. Keurig dag later afgeleverd. Aanrader deze winkel!

gewoom goed

snelle levering en kwaliteit

Afspraak van bezorgen niet nagekomen

Track & trace werkte niet. Ik heb 2x moeten bellen om bestelling geleverd te krijgen. Bestelling is uiteindelijk geleverd door PostNL Gaf geen goed gevoel maar ik geef ze het voordeel van de twijfel.

Correcte levering en geen probleem gehad met het plaatsen het paste perfect

Goed en snel geleverd

Groot aanbod en veel keuze , ze hebben alles op het gebied van ventilatie denk ook aan COVID 19 meer ventileren. ,

Prima materiaal en stipte levering

Keurig geregeld

Prima monteur

prima kwaliteit, snelle levering

Bestelling snel geleverd, goede kwaliteit. Prijs aan de hoge kant

Snelle levering, correcte prijs

Snelle levering, correcte prijs voor de ventilator

Product geleverd zoals besteld Netjes verpakt.

Het ging zoals het hoort te gaan

correct!

goede en duidelijke website afhandeling zoals voorgeschreven

Snel en de juiste delen geleverd, zeer tevreden

Alles perfekt in orde !!

Vlugge levering en alles perfekt in orde

Snel, gemakkelijk en goed!

Zeker aan te bevelen!

Goed en snel geleverd

Snel geleverd. Wel veel verpakkingsmateriaal om de reeds bestaande doos toegevoegd. Vandaar maar 4 sterren; tegenwoordig mogen we ook een beetje aan het milieu denken.

korrekte levering

Snel bezorgd en goede kwaliteit!

Goed verpakt en artikel precies zoals omschreven.

Super service.

Supersnel en de gehele bestelling perfect en compleet geleverd.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM