Filter

Als vanouds, supersnel en goed advies

Diverse malen hier besteld en altijd goed

Goede kwaliteit !

Voldoet volledig aan de beschrijving en goede service en snelle verzending.

Handige website and keurig op tijd geleverd

rondom positief

Vandaag besteld volgende dag in huis super snel en zeer goede kwaliteit geen rommel zoals in de bouwmarkt. .dikke aanrader.

geweldige service, denken moet je mee, snelle levering.

Als je twijfelt over een bepaalde ventilator, neem contact op en je wordt goed en geduldig geholpen. Heel fijn! Producten worden snel en netjes geleverd.

Goede communicatie en Snelle levering

Overzichtelijke site en snelle levering

Hele fijne spullen om mee te werken

Super goed mijn bestelling was op tijd. En die ventilatie is perfect en het zelfde hij werk priema

snel geleverd, goed product.

Snel geleverd, goed product. goede prijs.

Snelle levering, werkt uitstekend

Snel en goed

Tot nu toe snelle levering prima dakventielatiepijp met afstandsbediening

Ik Had gebeld md Klantenservice over info met betrekking tot een dakventielatiepijp. Het was erg druk maar hoefde niet te lang te w88 aan de lijn maar ze vroegen of ik het erg vond of ze mochten terugbellen met een monteur die beter info kon verstrekken..dit vond ik prettig en hoefde zo GEENn half uur id w8 naar een stom deuntje te luisteren..dit was rond uurtje of 2 en rond half 5 keurig een monteur en nam de tijd uitleg en meerdere opties. Niet afkappen ofzo Nee keurig zodat wij onze goede keuze konden maken..dit was vrijdags en dinsdag bd eerste post zat de pijp met alle onderdelen. En savonds deed ie het ...Wel moesten we een nieuwe elect. leiding trekken wat we nier wisten dus ons plafond moest er ff uit maar dat was een kleine moeite ivm kunsstof klikplafond..was toen dus ook een goeie keuze van ons hihi..

Alles netjes ontvangen! Alleen we hadden geen track en tracé code ontvangen. Er was namelijk een storing bij PostNL. We hebben het wel optijd ontvangen!

uitstekend

order ,na telefonisch overleg, prima verwerkt.

Alles verliep vlot, de informatie was duidelijk, ook bij een verkeerde levering werd dit zeer snel en vriendelijk opgelost, bij onduidelijkheden kan je telefonisch gemakkelijk terecht bij hen!

Zoals mijn vorige bestelling was dit top zowel de verzending als de ventilator. Uw firma is voor mij correct zonder enige twijfel. De ventilator werkt perfect en met de handleiding is heel gemakkelijk te plaatsen. Bedankt !!

Vlotte levering, netjes verpakt

Bijzonder dat grote, specifieke onderdelen ook binnen een dag geleverd kunnen worden. Netjes verpakt ook.

Goed en Snel

Zoals het hoort

Snelle levering, duidelijke website, scherpe prijzen.

Top...tot in de puntjes verzorgt

Alles snel goed verzorgt ontvangen, tevreden met het ontvangen product.

Geweldig snelle levering en past allemaal perfect

heel goed

Mooie website en keurig op tijd geleverd

Bedrijf die zijn afspraken na komt.

Na de middag een ventilatie rooster besteld, volgende morgen het juiste rooster netjes verpakt bezorgt. Top service.

Prima en snelle levering, wel een minpuntje

Prima en snel geleverd, ging wel wat mis met de levering (1 item niet geleverd, 1 item defect en 1 item geleverd maar niet besteld) Er achter aan gebeld, werd snel en netjes opgelost. Volgende keer ga ik er daarom toch weer bestellen.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM