Filter

Prima en snelle levering, wel een minpuntje

Prima en snel geleverd, ging wel wat mis met de levering (1 item niet geleverd, 1 item defect en 1 item geleverd maar niet besteld) Er achter aan gebeld, werd snel en netjes opgelost. Volgende keer ga ik er daarom toch weer bestellen.

Keurig op tijd bezorgd, zelfs eerder dan beloofd, perfect!

Mijn enige commentaar betreft het feit dan ik twee meter ophangrail had besteld, die, zoals aangekondigd, in twee stukken was gezaagd i.v.m. transport. Geen probleem. Verder nog een doosje T-moeren van geringe afmeting. E.e.a. werd geleverd in een doos van plusminus een meter lang, en 50 cm. breed en 50 cm hoog. De gehele doos was opgevuld met bergen plastic luchtkussens. Maar als je dan op de doos kijkt, dan staat daar; "De Ventilatieshop,wij verkopen geen lucht!". Ik kon een kleine glimlach toch echt niet onderdrukken. De bestelling kwam in ieder geval onbeschadigd aan!

Keurig op tijd geleverd.

De bestelde delen compleet en op tijd geleverd tegen een scherpe prijs.

Super product

Snelle levering, goede opvolging op manko.

Bestellen en levering ging soepel en snel. Het apparaat was al een uit de doos geweest, dit gemeld en werd snel en correct afgehandeld.

super !!!!

snel en goed !!

Snelle levering en goede kwaliteit

Zelfde dag nog geleverd

zeer goed

vandaag besteld morgen in huis helemaal top

Snelle levering , goede service. Het is alleen jammer dat als je iets retour wilt zenden dat je retourformulier en adresetiket moet uitprinten. Ik zelf ben in het bezit van een printer maar voor iemand die dat niet heeft wordt het moeilijk .

Mooi product.

Mooi product en ook nog eens voor een prima prijs. Kon bij de bouwmarkten geen enkele witte vinden van ijzer. Erg blij mee.

Kan niet beter

zeer snel geleverd.

duidelijke website / goed product inclusief de montage instructie / binnen 24 uur geleverd

bedrijf zou ik aanbevelen.

Snelle levering ondanks de corona tijd en goed materiaal

Goed materiaal aan super prijzen en snelle levering vandaag besteld en morgen al aan huis gebracht. super.

Vlotte afhandeling van de bestelling.

Maar het zou een meerwaarde zijn moesten jullie ook met afhaalpunten werken.

Goed georganiseerd

Mooi bedrijf om te zien. Kundig personeel

Alles prima optijd aangekomen en precies wat we besteld hadden

Mooie overzichtelijke site en gemakkelijk uit te zoeken wat we nodig hadden Echt top

Goede kwaliteit met een acceptabele levertijd, maar onnodig lastige montage.

Ik dacht de regelaar zonder instructie (en met alleen het aansluitschema) snel naar wens te kunnen aansluiten. Kwartiertje werk omdat ik alleen maar d vergelijkbare VC3S van ITHO hoefde te vervangen. Niets was minder waar. Product ziet er kwalitatief erg goed uit en de werking bleek naderhand ook uitstekend. De inbouw met de 3 opbouwplaten bleek echter nogal lastig omdat de ene plaat met de ander verbonden moet worden met niet passende piepkleine schroefjes, of met wel passende schroefjes in niet van draad voorziene piepkleine gaatjes. De opbouw van alle 3 plaatjes leek eenvoudig, doch hierdoor lastig. Uiteindelijk gefixt met 2 kleine zelftappende schroefjes en toen was het snel gepiept, ware het niet dat ik het aansluiten van de twee snelheden verkeerd om had gegokt (vanwege ontbreken inbouwinstructie (T1 = lage snelheid, T2 = hoge snelheid). De twee zwarte draadjes uit de muur waren gelukkig door de vorige inbouwer keurig gemerkt anders had je helemaal geen idee wat waaraan zou moeten. Al met al bijna 1,5 uur werk. Blij dat ik besloot het zelf te doen. Ook een ervaren monteur had staan goochelen/googlen.

Snelle levering van de ITHO box en wat toebehoren. Een paar gaatjes boren, ophangen en aansluiten. De vochtsensor werkt ook prima.

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering

Goed telefonisch advies

snelle levering en retourmateriaal coulant behandeld

Levering binnen 8 uur na bestelling, zorgvuldige verpakking kortom Top!

Levring binnen 8 uur na bestelling, zorgvuldige verpakking kortom Top!

Had zelf een fout gemaakt bij de bestelling. Materiaal kon gratis retour en de volgende dag was het juiste geleverd.

ruime keus op een overzichtelijke website

op zoek naar een nieuwe badkamer ventilator redelijk snel de gewenste gevonden, besteld en geleverd gekregen.

Zeer netjes

Zeer klantgericht