Filter

Perfect, snel voordelig en deskundigheid, kunnen wij klussers de ventielatieshop.com van harte aanbevelen

ik had een witte en een bruine besteld maar kreeg een witte en een zwarte geleverd

Goed ingepakt snelle service

Ventilator met te veel db.

Kocht AUTO125T. Levering en installatie vlekkeloos. Website vertelde dat die ventilator 35db lawaai maakt, document bij levering geeft 55db aan maar realiteit is 60db. Dit is TE veel lawaai ! Onbruikbaar....

Duidelijke website en een snelle levering van het product

Product is naar volle tevredenheid geleverd

Snelle levering.

Wel wat duur voor 3 schuimrubber ringen, maar ik had ze wel nodig en ze zijn snel geleverd.

Pakketjes netjes optijd binnen gekomen en netjes verpakt klasse.

Erg goed geholpen

Ik wist niet precies wat ik nodig had dus heb ik gebeld met ventilatieshop.com. de meneer die mij geholpen heeft nam echt de tijd voor mij om uit te zoeken wat ik nodig had. Super! Na 2 werkdagen had ik het in huis.

Snelle bezorging

Snelle bezorging van het product. Goed ingepakt.

Zeer goed geholpen door zeer gemotiveerde medewerker!

Zeer goed geholpen en zeer goede uitleg gekregen bij de aankoop van mijn FreeMax damper. Het toestel voldoet volledig aan mijn verwachtingen! Bij de eerste wissel van de brander een klein probleempje gehad wat zeer goed en meteen werd opgelost.

Snelle verzending, goed verpakt, veel aanbod

Zeer tevredrn

Snelle levering en goed verpakt. Materiaal goed. Prijzen zijn prima en geen verzendkosten boven de €25,-

Defecte ventilator opgestuurd In korte tijd afgehandeld en geld terug ontvangen Dus natuurlijk ook weer bij de ventilatieshop een nieuwe besteld

Snel en goed

Snel en goed

Snelle levering en netjes verpakt.

Prima, snelle levering

Keurig verpakt, geleverd zoals besteld

Prima advies

Zochten een mooi afzuigventiel, echter onze maatvoering is wat ongebruikelijk. Goed advies ontvangen en nu dus eindelijk mooi design ventiel in onze woonkamer.

Goede service!

Goed advies ontvangen voor ventilatie van badkamer. Snelle levering en goede prijzen.

Prima product

Precies wat ik nodig had, snel geleverd

Tweede keer dat ik hier iets bestel, sinds de vorige keer is de website veranderd, en dat gaf aanvankelijk wat problemen met bestellen, maar na een telefoontje en aanmelden met nieuwe account snel besteld en volgende dag geleverd.

Goede en snelle levering

Veel keuze, eenvoudig bestellen en snelle levering

Heel goed!

heel goed!

Snelle correcte levering

Alles naar tevredenheid!

Goed bereikbaar, komt afspraken na

Snelle levering.

Snelle levering. Heel degelijk verpakt.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM