Filter

prima ondersteuning en goede producten

Goed advies gekregen en materiaal besteld. Snel geleverd en alles kompleet.

Goede webshop, goede prijs, snelle levering, betrouwbaar

Diverse malen bestellingen gedaan: goede prijs, snelle levering. Ook diverse malen advies gevraagd/gekregen: snelle reactie en goed / gedegen advies. Per abuis verkeerde artikel besteld: geen probleem, retour en geld terug. Dus nogmaals: Goede webshop, goede prijs, snelle levering en betrouwbaar!

Uitstekende webshop, denkt mij met de klant, scherpe prijzen en snelle levering

Uitstekende website met veel informatie om de juiste keuze voor een ventilator te kunnen maken. Zeer uitgebreid assortiment met scherpe prijzen. Het door mij bestelde product werd zeer snel geleverd en Ventilatieshop had daarbij een extra aansluitschema toegevoegd met een specifieke opmerking voor het aansluiten van het door mij bestelde product. Top service!

goede service

De bestelling werd de dag erna geleverd , gewoon perfect.

Goed assortiment, Spullen van goede kwaliteit, snelle en foutloze levering

Kon snel en makkelijk de juiste ventilator en toebehoren vinden en bestellen. Duidelijke communicatie en snelle foutloze levering

Mooi product. Snelle levering

Besteld en zeer snel geleverd!

Prima web site!

Denken niet echt mee

Om positief te beginnen : snelle levering echter zijn 5 van de 6 rechtkoekige kanalen aan de uiteinden ingedeukt en zien er niet uit vermoedelijk door transport en de uiteinden van de kanalen zijn niet beschermd in de doos tweede punt : we hebben in het weekend een bestelling gedaan en kwamen erachter datvwe 1 kanaal te weinig hadden besteld direct een mail erachter aan gestuurd met de vraag of er 1 kanaal extra bijgeleverd kon worden en wat wij daar voor moesten bjjbetalen om dit direct af te handelen. Daarop kwam geen reactie aangezien het weekend was hadden wij dit ook niet verwacht. Vandaar op maandag gebeld rond 9 uur omdat er geen reactie op onze mail gekomen was en het antwoord was kort van een dane kon niet want ze begonnen vroeg en hadden geen zin om dozen open te maken. Kort daarop kregen we een retour formulier via mail maar we wilden niet retourneren we wilden juist bijbestellen!!! Kortom moesten we 1 kanaal bijbestellen helaas extra verpakkingskosten en verzendkosten voor 1 kanaal van 1,5 m onzinnig terwijl dit kanaal makkelijk bij onze huidige bestelling kon passen kortom dit bedrijf is zo flexibel als een lode deur en luisteren niet exact naar de vraag van een klant klant is dus niet koning bij dit bedrijf... kanaal dus maar zelf ergens anders opgehaald want wachten was geen optie!! 3e punt meeste kanalen en verloopstukken passen niet echt glad in elkaar en kieren dus volop kit is dus echt wel nodig om het een beetje dicht te krijgen ... de kanaal uiteinden hebben we allemaal maar zelf uit de deuken gehaald niet echt iets waar he op zit te wachten als je nieuw materiaal besteld vandaar niet echt positief gestemd en een negatieve recensie

Snelle levering en goed produkt

Snelle levering en een goed product.

Goed en mooi product

X

Netjes en snel geleverd

Snel geleverd en goed verpakt

Prijs/kwaliteit is prima, net zoals de levertijd

Snel

uitstekend!

snel en uitstekend

probleemloos

Duidelijke site, vlotte probleemloze afhandeling. Wel werd het artikel in een bizar grote doos geleverd, maar ja dat is dan úw keus.

Zeer goed.

Alles perfect in orde.

Snelle levering prima product

Vloerplaat werkt goed bij electronisch drumstel. De geleiding van trillingen wordt iets minder.

Snel geleverd, kwaliteit matig

4 afsluitbare tussenstukken gekocht. Van 3 lagen de schroeven al los onder in de doos. Van twee was alleen met veel kracht de afsluitklep te bewegen. Eerst met wd40 in de weer om ze gangbaar te maken.

Snelle levering en goede kwaliteit, aanbevolen.

Op tijd geleverd en het bestelde

Nette website en goede afhandeling top

Perfecte levering

Snel en goed geleverd. Je krijgt waar voor je geld.

Topbedrijf! Snel & flexibel

Tijdens de Coronapiek / hectiek op vrijdag een bestelling geplaatst in de stille hoop dat deze op maandag geleverd zou worden. Wat denk je? Het wordt de dag erna op zaterdag om 11:00u al geleverd! Toen bleek dat ik een aantal bestelde artikelen uit mijn bestelling uiteindelijk niet nodig had kon ik deze zonder problemen retourneren en en dag later stond het geld van de retouren weer op mijn rekening. Grootte klasse!

Zeer snelle en goede service ik kon als ik wou het dezelfde dag gaan afhalen

Super stil en snelle levering!

Heel klantvriendelijk!

2x ventilatie schuifrooster + 1x koord besteld. Bij levering blijkt het koord te ontbreken. Na mijn mailtje is er terug gebeld en gemaild.....meteen het koord na gestuurd. Uitstekende service! En sorry....ik beveel nooit iets aan anderen.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM