Filter

Alles Oké. Goede service.

Hebben goed geholpen om een juist product te kiezen en de moeite gedaan om contact te nemen met de leverancier. Prima!

Snel geleverd volgens bestelling

Snel geleverd volgens bestelling, en producten volgens verwachting

Levering zeer ok , plaatsing moet ik nog uitvoeren

netjes aangekomen

Alles OK

vlotte bestelling.

goed advies

Goed advies en service gehad. Zeker tevreden.

Snelle en goeie levering

Bij een foute bestelling snel omgeruild en geld terug gestort.

Prima product en snelle levering

Prima product en een snelle levering. Ik zal zeker nog eens terugkomen op deze site.

Bestellen en leveren goed, terugbetaling niet

Het bestellen en leveren ging zonder problemen. Alleen had ik een foutje gemaakt en per ongeluk een verkeerd artikel besteld. Dit constateerde ik 's avonds enkele minuten na het plaatsen van de bestelling. Hierop het ik direct twee berichten naar Ventilatieshop.com gestuurd met het verzoek om de artikelen te wijzigen. De volgende ochtend telefonisch contact opgenomen maar er was helaas helemaal niets mogelijk. Hierop is er in overleg besloten om de volledige bestelling retour te zenden. Nu wacht ik alleen nog op de terugbetaling, deze terugbetaling is helaas niet binnen de 14 dagen die in de voorwaarden staan gedaan. -------------------------------- Update 7-9-2020 Naar aanleiding van bovenstaand bericht kreeg ik het verzoek om mijn review aan te passen en er werd geschreven door Ventilatieshop.com dat zij de terugbetaling al lang gedaan hadden. Pas na 5 keer aandringen is er verder gekeken hoe het zat met de terugbetaling. Als klant kreeg ik het gevoel dat ik niet geloofd werd, ik moest tenslotte kijken of ik de terugbetaling echt niet had ontvangen. Uiteindelijk, na de 5e keer aangeven dat ik de betaling niet had ontvangen werd er verder gekeken en bleek er een fout in het systeem van Ventilatieshop.com te zitten. Hierdoor was de terugbetaling toch niet gedaan. Een beetje jammer van de energie die ik hier in moest steken. Gelukkig lijkt het nu allemaal goed te komen. Tip aan de medewerkers van Ventilatieshop.com: Neem de klant serieus en kijk bij een melding als deze ook naar je eigen systemen. Vraag je altijd af of de eigen systemen wel correct werken en misschien verbeterd kunnen worden. In de toekomst zal ik vast wel weer wat bestellen bij Ventilatieshop.com. Als daarbij alles goed gaat, dan zal ik een nieuwe review plaatsen. Tot die tijd laat ik mijn waardering staan zoals deze stond.

Duidelijke antwoorden en adviezen op vragen.

Ik moest voor de nieuwe afzuigkap de afvoer aanpassen en was weinig ruimte. Tevens moest er een goed sluitende verloop op de afzuigkanaal gemaakt worden.

Snelle en correcte levering

Ik zocht een stille ventilator voor de badkamer. De belofte op de site klopte precies, dus ik ben erg tevreden.

Goede website, prima levering

Goede website, prima levering

ok

alles in orde ; goede prijs

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Netjes en goed geregeld

Duidelijke website, niet duur en snel en op tijd geleverd

Goede service en denken mee

Na een mail met een vraag snel en goed antwoord en bij volgende vraag even goed meegedacht zeer tevreden

Werkte direct, en geruisloos. Wij dachten die werkt niet, zo stil is die

Correct , mooie afgewerkte producten, super snelle levering

Aan te bevelen voor ieder die iets nodig heeft ivm ventilatie, ook qua brandveiligheid , heb dan ook reeds mensen doorverwezen , Mvg. Martine

prima!

Pakket van buiten in goede orde ontvangen. Echter bij uitpakken bleek een en ander te rammelen. Ventilator was samen met verloopstuk van metaal verzonden in een doos. Verloopstuk was omgeven door grof papier en ventilator zat in eigen standaard verpakkings- doos. Echter de ventilator was per ongeluk ingepakt daar hij al stuk was aangekomen. In de originele ventilatie doos was de ventilator niet verpakt met het zwarte beschermings / transport materiaal boven de fan en was geen blauwe terugslag klep gemonteerd achter de fan. Mevr Yvette de eerste telefoniste gesproken over de defecte ventilator gaf het advies terugsturen ik stuur U een email met retour gegevens hoe te handelen. Later nogmaals gebeld met de bevindingen van transport met Dhr Dillen en verteld dat ook geen losse stukken in de doos zaten en moeten beschrijven hoe of wat voor soort verpakkings doos was waar de ventilator inzat en hij vertelde mij dat iets fout was gegaan met in te pakken. Hoe ik daags erna de nieuwe ventilator kreeg toegezonden zag ik het verschil van transport beveiliging: grijs zwarte mof bij de fan en terugslag klep. Ter zekerheid voor opnieuw beschadigingen bij transport te voorkomen heb ik bij Mevr Yvette aangegeven dat ik geen verloopstuk van 10 naar 8 cm meer wil en deze zou door de firma gerestitueerd worden . Complete eerste zending dus met verloopstuk eender ingepakt als ontvangen na U retour gezonden. Met vriendelijk groet en in afwachting van de verdere afwerking van de rekening, Hoogachtend, V. Kerckhoffs

Geen problemen, keurig afgehandeld

Alles keurig afgehandeld

prima shop snelle levering

tot nu toe gewoon goed!

Alles perfect geregeld.

Top kwaliteit en snelle levering.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM