Filter

Jammer dat ik niet met de deskundige heb kunnen praten

Mijn S&P badkamerventilator wilde niet meer starten alleen brommen. Als ik dan het ventilatieblad aan-slingerde ging hij weer lopen. Ik heb telefonisch contact gezocht en kwam in gesprek met een mevrouw die ik vroeg of dit te repareren was en of dit na 29 maanden nog garantie was. Ze raadpleegde een collega en antwoordde toen dat de garantie verlopen was na 24 maanden en dat dit niet te repareren was. Mijn volgende vraag was, Heb ik invloed op herhaling van het zelfde mankement. Omdat ik me belast voelde om die vraag alsnog te stellen, zodat die mevrouw weer ruggenspraak moest gaan houden, heb ik dat maar niet gedaan. Daar heb ik nu achteraf een onbevredigd gevoel over. Ik zou het prettiger vinden als ik zelf met de "deskundige" had kunnen spreken

Snelle levering goed product

Snelle bezorging

Alles duidelijk en overzichtelijk op de site. Direct leverbaar en dag later bezorgd. TOP !!!!!

Snel, betrouwbaar en voordelig

Ik heb hier al regelmatig wat besteld. Ook speciale producten zoals doorvoerpannen, die niet op de website staan, kunnen ze op verzoek leveren. Altijd snelle levering en net iets voordeliger dan elders. Complimenten!

Snel en goed

Kwalitatief goede spullen en direct geleverd uit hun ruime assortiment

Alles past perfect en snel geleverd.

Volgens afspraak teruggebeld en juiste advies gekregen. Artikel is reeds gemonteerd. Dank.

Goed product

Keurige behandeling en aflevering.

Prima product voor juiste prijs, top levering.

Zorgvuldige afhandeling van de bestelling

De grootte van de verzenddozen kan veel kleiner, en daardoor minder plastic vulling. Meer aandacht nodig voor milieu. Een nagezonden trektouwtje voor een rooster werd in een veel te grote doos + plastic vulling verstuurd ☹️☹️

Klaar en duidelijke

Goede site goede levering alles prima

uitstekend

de volgend dag al correct bezorgd en na plaatsing werkt de ventilator uitstekend; kortom niets dan lof; alleen de website mag wel wat eenvoudiger/toegankelijker;

Een ventilator besteld met wat andere onderdelen Ventilator keurig de volgende dag geleverd Helaas deed de ventilator (bewegingssensor) het niet Ik kon hem retour sturen, dit ging met de online retour aanvraag erg snel en gemakkelijk Wacht nog op de afhandeling maar heb er alle vertrouwen in

Top zaak

Goede voorlichting en snelle levering

Duidelijk en snel

Eenvoudig te bestellen en duidelijk in de communicatie.

zeer snelle levering,en goede prijs.

zeer tevreden

Prima webschop

Zeer te vreden en snelle levering.

Snelle levering en goede prijs.

Kon alles prima volgen en werd op de minuut afgeleverd.

Perfecte en snelle levering.

Zo'n snelle levering, zodat ik mijn klus zonder onderbreking kon afmaken.

Heel goede ervaring

prima service

Snelle en correcte levering

De gekochte items voldoen aan de verwachtigingen

prima advies ontvangen en correcte levering

zeer positief

21 Boylestraat C