Filter

Duidelijk informatie en goed produkt

Goede website snelle orderafhandeling supersnel optijd geleverd wat ik besteld had

Goede website snelle orderafhandeling supersnel optijd geleverd

Prima. Snelle levering en mogelijk tot achteraf betalen

Ik heb al eerder bestellingen gedaan en altijd vlotte levering en niet duur.

Uitstekend product en levering

gewoon goed, zoals het hoord.

Ruime keus, goed gesorteerd en snel geleverd. !!

Snelle en correcte levering. Deftig materiaal.

Afzuigventilator besteld voor de badkamer. Veel keuze, goeie filters en snelle levering.

beetje jammer

Op webwinkel werd vermeld dat een montage c profiel van 2 meter door midden geslepen zou worden ivm pakket dienst. Begrijpelijk. ivm met klus was het ideaal om drie stukkken te hebben van 66cm. dus vermeld doe maar in drieen. want er moet toch geslepen worden. krijg ik toch 2 stukken van 1 mtr. nu heb ik 1 stuk te weinig. kreeg als antwoord; onze producten verkorten we niet. jaja!! wel snel geleverd! en website is duidelijk!

Top service.

Ik had bij mijn eerste bestelling bij ventilatieshop.com aangegeven een avond levering door post op een specifieke datum geleverd te willen krijgen. Alles was duidelijk en goed gecommuniceerd, track en trace nummer gekregen, pakket bezorger had nog 1 pakketje te gaan, echter is hij nooit bij mij aangekomen, en pakketje stond als bezorgt aangegeven. De dag erop met de klantenservice gebeld en dit medegedeeld. Na een korte overleg ( waarschijnlijk om te kijken of de spullen nog in voorraad zijn) kreeg ik te horen dat ze alsnog de bestelling per koerier dezelfde dag konden laten bezorgen zonder extra kosten. Kortom, blij met de service en producten, maar nog beter hoe ze dit soort zaken afhandelen. Ik zou deze (online) winkel dan ook aanbevelen, en zal mijn volgende aankoop ook weer hier doen.

goede zaak

Hoewel de naam een beetje algemeen en goedkoop klinkt, is dit wel degelijk een gespecialiseerd bedrijf met eigen technische kennis en magazijn. Ik zocht een bepaald type doucheventilator ter vervanging van mijn huidige ventilator van S&P en kwam via een zoekmachine op dit bedrijf. Dat merk is niet meer bij bouwmarkten te koop, maar hier gelukkig nog wel in allerlei uitvoeringen. Elf jaar geleden was dezelfde ventilator (Silent 200CRZ) bij een bouwmarkt nog €72 duurder. In de doos zat ook nog een extra Nederlandstalige installatiehandleiding door de Ventilatieshop zelf gemaakt. Dit toont dat het een serieus bedrijf is en geen "dozenschuiver". Laten we zuinig zijn op dit soort bedrijven, die echt om hun klanten geven door hart te hebben voor de techniek en niet alleen op winst uit te zijn.

Goede kontacten en producten+ snelle levering.

Alles zeer vlot verlopen zoals het hoort!

Alsof ik in een winkel door een bekwame vakman werd geholpen. Zeer volledig qua informatie en toelichting.

Doen wat ze beloven

Twee ventilatoren besteld, zelfde avond in huis via hun spoedkoerier! De ventilatoren , merk Blauberg,zelf vallen mij iets tegen vwb de waterdichtheid van de doucheventilator (dekseltje wil niet lekker sluiten op siliconen pakking) . Bovendien is de trekontlasting van de aansluitsnoeren door ingenieurs ontworpen welke kennelijk zelf nooit een snoer aansluiten. het kan maar daar heb je ook alles mee gezegd.... Ik heb de ventilatoren gekocht als overbrugging voor de verbouwing en verwacht dat ze daar prima voor voldoen.

Vlot, voordelig en prima service!

Ben telefonisch geweldig en vlot geholpen bij het oplossen van mijn ventilatieprobleem. Vervolgens zijn snel en voordelig de benodigde materialen geleverd. Kan allemaal nauwelijks beter; prima prima!

Levering zoals besteld

Ervaring is goed alleen de producten passen niet met elkaar. Muurdoorvoer voor spirobuis rond 160mm krijg je een slang van 160mm met geen mogelijk overheen. Je moet dan een doorboor hebben van 150mm.Dan ga ik er vanuit dat de slang er wel overheen gaat.

Subliem

Snel en makkelijk gevonden

snelle aflevering. helemaal goed

Super vlotte verwerking

Goede prijs & super service

Vriendelijke mensen goed bedrijf

Prima bedrijf, erg netjes geholpen.

zeer goed

De post had het pakketje zoek gemaakt. Locatie volgens track en trace onbekend. Ventilatieshop heeft snel gereageerd en in volste vertrouwen een nieuw pakket opgestuurd. Deze kwam wel aan.

Prima service en goede kwaliteit

Snelle service. Zorgvuldig verpakt en goede prijs kwaliteit verhouding

Acht dagen later nog steeds niets ontvangen

Na een simpele bestelling nu 8 dagen en enkele emails later nog steeds geen levering ontvangen... ondanks dat alles op voorraad is/was. Belofte was opnieuw levering te ontvangen (twee dagen terug), maar daar geen verzendbevestiging van gekregen en ook geen levering...

Snel besteld en geleverd.

Kwaliteit onder de maat

Eerst pakket zoek bij PostNL, uiteindelijk gevonden en geleverd, werkt ‘t schuifmechanisme maar deels waardoor rooster niet geheel af te sluiten is... jammer.. Update: Ventilatieshop biedt aan het rooster om te ruilen voor een nieuwe. Fijn dat er een passende oplossing wordt geboden.

Snelle levering en goede service en super producten

Topper

21 Boylestraat C