Filter

Net wat ik zocht

Het is een uiterst stil toestel. En voldoet zeker aan de verwachtingen.

Prima verzorgd: materialen zijn cfm. beschrijving en zijn correct en tijdig geleverd

We zochten een afzuigsysteem dat er mooi uitziet, geluidsarm is en goed z'n werk doet. Zo kwamen we bij de Ventilatieshop uit. Die heeft prima gedaan wat op de site werd beloofd.

Gewoon prima

Je hebt een idee over de of jouw aan te brengen ventilatie. Je zoekt en vindt op de site de artikelen om het idee te verwezenlijken. Je bestelt ze. En de volgende dag heb je ze in huis.

Zeer snelle levering en bij vragen krijg je gewoon iemand aan de telefoon die keurig je vragen beantwoord.

Enorme rappe verzending,ondanks Corona.

Schitterende webshop

super

zeer goed

Goede winkel. Aanrader.

Supersnelle levering

Duidelijke website met eenduidige bestelprocedure. Product werd zelfs sneller geleverd dan toegezegd. Top!

Top, heel snel geleverd!

Super snel geleverd! Zeer tevreden.

Mooi assortiment, prima service!

Mooi assortiment, prima service!

Geleverd volgens verwachting.

zeer helder omschrijving en productpresentatie.

Snel geleverd en top producten

Na telefonisch advies de Renson Flex dakdoorvoer besteld. Blij dat ik eerst had gebeld, want anders had ik de verkeerde besteld. Product is snel geleverd, prima verpakt.

Prima geregeld

Prima geregeld

Uitgebreide keus, snelle levering

Assortiment is uitgebreider dan bij andere webshops, ook minder courante items zijn uit voorraad leverbaar. Chapeau!

Ruime keuze en snelle levering

Buiten rooster besteld, elders moeilijk te vinden in deze kleur.

Goed en snel geleverd!

Gemakkelijk

Correcte afhandeling

uitatekend

Snel en netjes afgehandeld

Alles goed verzorgd en snel opgestuurd!

Alles goed verzorgd en snel opgestuurd.

Snel geleverd ,duidelijke site

Keurig bezorgd

snelle levering en correcte opvolging

.Ventilatieshop heeft een heel ruim assortiment. De pakjes ook worden heel snel geleverd. Er ontbrak een stuk maar dat werd me zonder problemen een dag later nagestuurd.

Pakket is vertraagd en de telefoon laat men eerst 10min rinkelen voor men opneemt.

Pakket, besteld op 31/07. Op 06 Aug krijg ik bericht dat het pakket geleverd is, wat niet het geval is. Na telefonisch contact met PostNL alsook de Ventilatieshop kan er niet meegedeeld worden wanneer het dan wel geleverd zal worden. Bij telefonische contactopname naar de ventilatieshop duurt het bijzonder lang voor men iemand aan de lijn heeft. Op 07 aug, na nog een telefoon naar de ventilatieshop krijg ik een nieuwe track en trace nummer (dat me meedeelt dat het pakket nog niet bij PostNL is). Finaal krijg ik op 13 Aug bericht dat het pakket terug bij de ventilatieshop is en dat het geld teruggestort zal worden. Of ik dan nu een betere beoordeling voor de shop kan geven? Wel, het is een oplossing, maar de bestelde producten heb ik niet ontvangen. Ik had ze nochthans besteld omdat ik ze wou....

Snelle en goede service

Goede ervaring

Snel en correct geleverd.

Geen problemen. In gelijk met sommige andere Ventilatie webshoppen in dit Land, bestelling was snel behandeld en alles was netjes ingepakt.

gewoon goed !

goed !