Filter

Snel, uitstekend materiaal

Bestelling was snel verzonden en het materiaal was uitstekend.

top vlugge en goed verpakte levering

heel korrekte firma alles na 1 dag thuis geleverd in een goed beschermde verpakking

Positief

snel; correct en goed kwaliteit.

meer kan je niet verwachten; snel,correct en goed!

Mooie ventilator om te zien, heel stil alleen hoor je terugslag klep zachtjes klepperen door de wind als hij uit staat.

Goed opgelost

Na contact is het probleempje opgelost, goed initiatief!

Prima en snel

Goed product en nog betere service

Goed product en nog betere service

Ventilatie slang en diverse andere spullen ,zeer snel geleverd!

Heel duidelijke webshop

Ik heb me geïnformeerd op het internet en dan kom je wel vanzelf op de website van de ventilatieshop. De duidelijke uitleg plus video's zijn zeker een plus. Zelfs als men niets kent van ventilatie kan men zich bijscholen zeg maar. De prijzen zijn ook zeker concurrentieel dan geeft nog eens een stimulans om te bestellen. Heb ik dus ook gedaan. Ben geen webshop besteller maar moet bekennen dat ik verkocht ben. Het heel makkelijk zoeken naar een product en kunnen bestellen van uit je luie zetel is toch een pluspunt. Misschien één puntje, een beter tijdstip aanduiding van levering nu is het een hele dag wachten, kan dat niet voormiddag of namiddag zijn of per twee uur? Concreet, heel goede site en service. Mvg Daniël Van Waenroy

Snelle correcte levering

Afgelopen week een stille badkamerventilator besteld. Buiten de nette prijs, kreeg ik hem zoals vooraf aangegeven een dag later geleverd.

Veel keus en goede prijs.

Duidelijke website met veel keuze. Scherpe prijzen en was heel snel in huis.

Top!!!

Prima service.

Top geregeld

Om 16.uur besteld volgende dag om 14.00uur geleverd Super gedaan Bedankt voor correcte levering

Duidelijke website en top klantenservice

Ik twijfelde over een aantal artikelen. Gelijk even met klantenservice gebeld en perfect geholpen.

Gewoon prima.

Zoals het hoort.

Prima prijzen en snelle levering

Trillingsdempers Wagner MP-4E besteld. Prima prijs en snelle levering. Dempers werken zeer goed

Gied

Snel geleverd en goede prijzen

Overzichtelijke website en snelle levering

Makkelijk bestellen, order bevestiging, faktuur en verzendbevestiging. Prima zaak

Echt Top

Vlug geleverd en het plaatsen was ook zo gebeurd. En de werking is prima geen vocht in de badkamer zuigt nu vanzelf af.

super!

good selectie, snel levering

Goede service en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Niets op aan te merken. Gewoon goed, ga zo door!

pefect

bestelling kwam volgens afspraak product was zoals ik het op het internet zag dewoon perfect

Snelle correcte levering

Zoals altijd een correcte afhandeling van mijn bestelling. Snel geleverd. Prima gedaan weer.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM