Filter

Overzichtelijke website en snelle levering

Makkelijk bestellen, order bevestiging, faktuur en verzendbevestiging. Prima zaak

Echt Top

Vlug geleverd en het plaatsen was ook zo gebeurd. En de werking is prima geen vocht in de badkamer zuigt nu vanzelf af.

super!

good selectie, snel levering

Goede service en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Niets op aan te merken. Gewoon goed, ga zo door!

pefect

bestelling kwam volgens afspraak product was zoals ik het op het internet zag dewoon perfect

Snelle correcte levering

Zoals altijd een correcte afhandeling van mijn bestelling. Snel geleverd. Prima gedaan weer.

Prima advies en service

Zeer goed geholpen. Deskundig advies over de ventilatie box en correcte en snelle service!

Snelle goede levering

Product goed, snel geleverd, gaan we nog vaker bestellen

Snel en goed verpakt

Een redelijk mooie RVS rooster ventilatie

Snelle levering, goed product

De bestelling was snel gedaan, het was een vervanging voor de oude van hetzelfde merk. De levering was snel en prima in orde. De prijs/kwaliteitsverhouding is prima. Erg tevreden over de nieuwe ventilator.

zeer goed

Erg professionele en duidelijke WEB-site met een snelle levering.

Snel geleverd en ventilatie rooster van goeie kwaliteit.

Top service!

Had een vraag en werd vakkundig geholpen.

Correcte levering zoals beloofd

Correcte levering zoals beloofd

zeer goed

...

Hele snelle en correcte levering

Zeer tevreden over product/prijs en de toelichting/gebruiksaanwijzing. Ik ga er zeker nog vaker bestellen want heb nog wat te vervangen voor een betere en mooiere uitvoering. Goed adresje.

Supperrrrrr service

Supperrrrrr service, snelle levering..

Duidelijke website en snelle levering

correcte en punctuele service

Snelle levering en goed verpakt.

mooie vlotte levering

Tijdens mijn zoektocht naar een dakdoorvoer voor een afzuigkap kwam ik op de site van hun terecht. alles is netjes geranschikt en het bestellen gaat makkelijk en de bestelde goederenm kwamen mooi vlot. Alleen de maatvoering van de meebestelde flexibele aluminium buis was twijfelachtig er stond bij 125 mm binnenwerks maar een 125 mm ubbink buis past er wel heel erg moeilijk in. dit ligt waarschijnlijk aan de fabrikant van de buis maar ik wil het toch even melden.

Snelle levering, nette prijzen.

Goede webshop, zou zo weer bestellen.

duidelijke website en snelle bezorging

Webite was goed overzichtelijk, veel info over de materialen. Bezorging was zeer snel zoals aangegeven. Prijs is ook netjes.

Prima, snel, goed product.

Goed verpakt en snel bezorgd

Gewoon prima

Snel en geruisloos

Overzichtelijke website. Uiteindelijke levering Snel ; goed verpakt en tegen een redelijke prijs.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM