Filter

Snel en duidelijk

snel en duidelijk, goede service. Ruim assortiment

Goed voor elkaar.

Goed verpakt, snel geleverd en met de nodige instructies in het Nederlands.

Snel geleverd voor goede prijs

Product snel geleverd

Prima geregeld echt Top

Bestelling ging vlot. Het snel binnen.

Goede en snelle service

Goede en snelle service, prijs idem.

zeer tevreden

positief

1 onderdeel was er niet bij. Na 1 mailtje was het de volgende dag in huis. Super gewoon!

Snel en netjes geleverd

top

Levering op tijd !

Mijn eerste ervaring met Ventilatieshop is perfect, had 2 tubes msp-kit bezteld waarvan ik weet dat het loeisterk is, we gaan deze kit gebruiken om hartstenen traptreden te verlijmen op " stapelblokken " bij onze voordeur, gaat wel lukken denk....bedankt. !!

Snel en efficiënt.

De bestelling was erg snel in huis.

Alles naar wens

Prima, levering mooi op tijd

Prima geregeld, Keurig geleverd zoals geplanned

Gewoon goed

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Zaak met de juiste kennis

Voor mn aanschaf al eens contact opgenomen en gevraagd naar de mogelijkheden. Goede uitleg gekregen en ze namen alle tijd. Gewoon top. Ook voor het bestellen had ik wat vragen over de juiste onderdelen en ook hier kreeg ik goede info. Na het plaatsen had ik een probleem met de afzuiging zelf. Ik zou hier over terug gebeld worden en dit is helaas niet gebeurd. Het probleem heb ik inmiddels zelf opgelost. Dat is het enigste min puntje aan kritiek wat ik zou kunnen bedenken.

goede webshop

Next day delivered

All received in great conditions and was a quick service.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Zeer klantvriendelijk

Ik heb een nieuwe mechanische ventilatiebox besteld. Deze was inclusief infrarood afstandbediening. Bij levering bleek deze echter niet ingepakt te zijn helaas. Ik heb de klantenservice gebeld. Deze hebben de afstandsbediening zonder problemen direct verzonden, inclusief een goedmakertje (tape). Alles werkt goed en het installeren was simpel. Mooi werk!

Goede prijs, informatie en communicatie

Duidelijke website, ruim assortiment en makkelijk retourneren overtollige artikelen.

Perfecte service, mooie artikelen

Duidelijke website met perfecte omschrijvingen van de artikelen. De Luchtventielen rvs glans zijn een mooie aanvulling in de b adkamer.

Prima service en meedenken

Ventilator doet het uitstekend, werkt zoals wordt beloofd! Wel maakt de Blauberg beduidend meer lawaai dan ik had gehoopt.

Vlotte levering en goede service

Ik bestelde een TDM-200 buisventilator die vlot geleverd werd. Ook over de plaatsing van de ventilator in de uitsparing in de muur (resp diameter 120 en 125) kreeg ik goed advies. Alles geïnstalleerd en het werkt prima.

Ik heb gebeld omdat ik wat vragen had. Prima te woord gestaan en ik kon alles eenvoudig online bestellen.

Prima materiaal, ik heb nog niet alle roosters gemonteerd, ben heel tevreden.

Ik beveel deze roosters aan prima product.

Ventilatieshop doet wat je bestelt /afspreekt !!

Betrouwbaar en mooie shop met duidelijke beelden en omschrijving van de artikelen.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM